Morkolips
Expert
- BNB
- 0,00773202
benim en sevdiğim oyun şuan oynamıyor olsam da "clash of clans"
ya sizin en sevdiğiniğiniz oyun hangisi?
Yıllar geçse de Knight Online Word 🙂benim en sevdiğim oyun şuan oynamıyor olsam da "clash of clans"
Ekli dosyayı görüntüle 18355
hocam oyunlar genelde p2w olmuş malesefKnight Online gerçekten çok iyi ve eğlenceli bir oyun. Ama oynayabilmek için Cash yüklemek gerekiyor. Bir kere haksız yere ban yemiştim ve hakkımı aramak için ticket atmak istedim. Bir de ne göreyim ticket atmak için de cash gerekiyormuş. Ticket'ı bile parayla attıran bir oyun yönetiminin olması en büyük dezavantajı. Bu kadar da herşey paraya dökülmez. Knight Online alternatifi Rise Online isminde bir oyun çıkmış diyorlardı ama hiç denemedim. Ayrıca Nova Online gibi mobil tabanlı Knight çakması bir kaç oyun gördüm. Hatta Nova Online'i biraz oynadım. Ama Knight'ın verdiği tadı vermedi.
pixels oynamaya başlamadan önce bu oyunla ilgili güzel rakamların kazanılabildiği bilgisi almıştım, hala var mı böyle bir durum, farm yaparak kazanç bırakır mı?Knight Online
Bir arkadaşım hala Knight Online'dan güzel paralar kazanılabileceğini söylüyordu. Hatta 3 ay oynadım bırakırken charı boşalttım itemler ve oyun parasından (GB) 90 bin Lira para aldım diyordu. Ama bu arkadaş öncesinde 30 bin Lira gibi bir para yatırmış oyuna.pixels oynamaya başlamadan önce bu oyunla ilgili güzel rakamların kazanılabildiği bilgisi almıştım, hala var mı böyle bir durum, farm yaparak kazanç bırakır mı?
detaylı bilgi oldu teşekkürler, bir sorum olcak; yeni bir oyuncuya pazar hemen açık oluyor mu? yoksa şartları var mı?Bir arkadaşım hala Knight Online'dan güzel paralar kazanılabileceğini söylüyordu. Hatta 3 ay oynadım bırakırken charı boşalttım itemler ve oyun parasından (GB) 90 bin Lira para aldım diyordu. Ama bu arkadaş öncesinde 30 bin Lira gibi bir para yatırmış oyuna.
Knight'ı öne çıkaran özellikleri:
1- Bir MMORPG oyuna göre oldukça sade bir oyun. Oynamasını öğrenmesi, haritalar vb. Karışık değil.
2- Buy pazar. Buy pazar alım pazarı demek. Yani bir itemi ve almak istediğiniz fiyatı yazarak pazar kurabiliyorsunuz. Bu da hiç bir şey yapmadan sadece pazarda ucuza item alıp pahalıya satarak bile para kazanmanıza olanak sağlıyor.
3- Oynanış ve oyunun mantığı olarak da çok tutarlı. İki düşman ırk var. Ortak alan, kendilerine ait alanlar ve savaş alanları var. NP yani National Point var. Düşman öldürdükçe kazanıyorsun. PK sistemi ortalama bir MMORPG oyununa göre çok mantıklı. Bu da zevkli yapıyor.
Aslında Knight Online'i sevmek için bir çok neden var da bir de şu oyunu doğru düzgün yönetseler.
Steam'de 35 Leveli geçmek yeterli. 60 Levele kadar level atlamakta sıkıntı çekmiyorsun. Sadece görevleri bile yapsan çok hızlı bir şekilde level kasabiliyorsun. Level atlamak, EXP kasmak diğer MMORPG oyunlara göre çok kolay. Ama USKO'da yani normal Knight'ta hem 35 Level ve üzeri olmak hem de SMS doğrulama yapmak lazım. Onun için de 5 cash gerek. En az da 400 cash yükleniyor. Önceden 1 telefon numarası ile 2 kere ücretsiz SMS onaylaması yapılıyordu ama o kalkmış. Oyunun her yerinde paralı bir şeyler var yani. Oynaması teorik olarak bedava ama pazar açamadıktan, pazarlara bakamadıktan sonra oynamanın ne anlamı var. USKO'da oynayabilmek için kesinlikle para yüklemek gerekiyor. Ama Steam'de para yüklemeden de oynayabilirsin.detaylı bilgi oldu teşekkürler, bir sorum olcak; yeni bir oyuncuya pazar hemen açık oluyor mu? yoksa şartları var mı?