Neler yeni

ERC-20 Token Oluşturma Serüvenim

Herkese selam,

Blockchain teknolojisine olan ilgimle birlikte bu alanda kendimi geliştirme kararı aldım. İlk adım olarak, Ethereum blockchain üzerinde kendi ERC-20 token'ımı oluşturdum ve test ettim. Sürecin her aşamasını öğrenmek benim için hem öğretici hem de motive edici oldu.

Bu deneyimimi daha geniş bir kitleyle paylaşmak adına, adım adım nasıl yaptığımı anlattığım bir YouTube videosu hazırladım. Video, token oluşturma süreciyle ilgilenenlere rehberlik edebilecek bir içerik sunmayı hedefliyor.

Müsait olduğunuzda videoyu izleyip düşüncelerinizi, önerilerinizi ve geri bildirimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Videoya buradan ulaşabilirsiniz:

Bu yolculuğun henüz başındayım ve öğrendiklerimi paylaşmaya devam edeceğim. Destekleriniz ve fikirleriniz benim için çok değerli! 😊

Teşekkürler,

Moderatör tarafında düzenlendi:
Başlangıç için oldukça etkileyici bir adım olmuş, harika!

Bu tür girişimler görmek gerçekten ilham verici.

Eminim ki birkaç video sonrasında blockchain bridge teknolojileri ve daha ileri konulara da değineceksiniz.

Belki React ve Vue gibi modern framework'ler de sıradaki hedefleriniz arasında olur.

Kanala Abone oldum 🙂 takipteyim.

SatoshiTURK'te sizin gibi üretken ve istekli arkadaşları görmek gerçekten çok güzel.

Umuyorum ki aynı azim ve istikrarla devam edersiniz.

Bu serüveninizde size Hayırlı Yolculuklar Diliyorum.

Böyle güzel ve destekleyici bir mesaj aldığım için çok mutlu oldum, çok teşekkür ederim! 🙏
Yorumlarınız gerçekten motive edici, iyi ki varsınız. Blockchain teknolojileri ve belki de React, Vue gibi framework'lere ilerleyen videolarda yer vermek kesinlikle planlarım arasında!

Kanala abone olup desteklediğiniz için ayrıca teşekkür ederim. SatoshiTURK gibi bir ortamda sizin gibi harika insanlarla birlikte olmak çok güzel. Yorumlarınız sayesinde daha istekli ve hevesli hissediyorum.

Bu yolculukta desteğinizi hissetmek gerçekten çok değerli. Tekrar teşekkürler, takipte kalın! 🙌

Forum istatistikleri

Konular
13.695
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri