Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

ALIŞ ERC20 Token Vesting Özellikli ve Satış Sitesi Yaptırılacaktır

Alım işlemi yapmak istiyorsanız lütfen Alış ön ekini uygulayın.
Arkadaşlar merhaba,
Başlıktan da anlaşılacağı üzere, zaman darlığı nedeniyle bir müşterimiz için dış kaynaktan destek alarak bu projeyi tamamlamayı planlıyoruz. Projenin kapsamı net şekilde belirlenmiş olup, gerekli tüm detaylar tarafımdan sağlanacaktır.

Proje Özeti​

Geliştirilecek sistem, bir ERC20 token'ı temel alacak ve bu token’ın 3 aşamalı vesting (kilitli dağıtım) mekanizmasını barındıracaktır. Vesting süreci, her aşamada belirli bir yüzdelik oran ve zaman dilimiyle otomatik olarak işleyecektir. Vesting detayları, tarafımızdan teknik doküman olarak paylaşılacaktır.

Gerekli Özellikler​

• ERC20 Token akıllı sözleşmesi, vesting mekanizmasını içerecek şekilde kodlanmalı.
  • Kullanıcılar, web sitesine girerek Metamask veya Trust Wallet gibi cüzdanlarla bağlanabilmeli.
  • Satış işlemleri, bu cüzdanlar üzerinden gerçekleştirilmelidir. Yani kullanıcılar doğrudan cüzdanları ile token satın alabilecekler.
  • Frontend tasarımı tarafımızdan sağlanacaktır. Sadece entegrasyon ve backend kodlaması gerekmektedir.
  • Akıllı sözleşmelerin test edilmesi ve testnet üzerinde demo yapılması beklenmektedir.

Teknik Beklentiler​

• Solidity ile akıllı sözleşme geliştirme tecrübesi
  • Web3 entegrasyonu (ethers.js veya web3.js)
  • Vesting mantığı konusunda deneyim
  • Güvenlik, reentrancy ve overflow gibi saldırılara karşı sözleşmenin korunaklı olması

İletişim​

Proje tekliflerinizi özel mesaj (PM) yoluyla iletmenizi rica ederim. Yalnızca ciddi, daha önce benzer projelerde çalışmış ve referans sunabilecek geliştiriciler değerlendirilecektir.

Projenin her aşamasında teknik destek sağlayacağım. Lütfen teklif verirken hem zaman hem de bütçe konularında net olun.

Sayfada metamask bağlamak, ether.js falan artık frontend sayılmıyorsa artık güncel kalamıyoruz galiba
Aslında kastettiğim şey şu: frontend'in görsel tasarımı (UI/UX) bizde hazır, yani sıfırdan bir arayüz tasarımı beklenmiyor. Ancak Metamask bağlantısı, ethers.js ile işlemler gibi Web3 taraflı frontend entegrasyonları elbette işin bir parçası. Bunu "frontend sayılmıyor" anlamında yazmadım, yanlış anlaşıldıysa düzeltmiş olayım.

işin aslı hızlı hızlı yazdım geçtim , gün yorgunluğu. kolay değil biber gazı koklamak 🙂

Forum istatistikleri

Konular
14.180
Kullanıcılar
7.160
Son üye
visualsclipping
Geri