Hitasyurek
Expert
- BNB
- 0,00013900
Forumda hiç müzikle ilgili konu bulamadım bu yüzden sevdiğim sanatçılardan bir kaç Türkçe parça bırakmak istiyorum ..
Şarkı adlarına tıklayarak youtube linklerine gide bilirsiniz biraz uğraştırdı ama bence enfes oldu ..
Öz demir Erdoğan
Gurbet Bir sevgili arasan Bana ellerini ver
Zeki Müren
Gözlerin doğuyor gecelerime Elbet bir gün buluşacağız Gitme sana muhtacım
Erkin Koray
Bestim 🙂 Sevince Seni her gördüğüm de Yalnızlar Rıhtımı
Cem karaca
Tamirci çırağı Namus belası Sende başını alıp gitme
Müzeyyen Senar
Benzemez kimse sana Sevmekten kim usanır Kimseye etmem şikayet(mutlaka dinleyin ..)
Bir de bu güzel sanatçılarımıza ek sevdiğim bazı türküler var onları da eklemek istedim umarım hoşunuza giderler mutlaka herkesten 1 şarkı türkü bekliyorum 🙂
Bey oğlunda gezersin Saza niye gelmedin Unuttun mu beni (Sezen aksu) Bekledim de gelmedin Stelios Kazantzidis
Umarım hoşunuza giden en azından 1 şarkı çıkar bol keyifli forumlar dilerim
Şarkı adlarına tıklayarak youtube linklerine gide bilirsiniz biraz uğraştırdı ama bence enfes oldu ..
Öz demir Erdoğan
Gurbet Bir sevgili arasan Bana ellerini ver
Zeki Müren
Gözlerin doğuyor gecelerime Elbet bir gün buluşacağız Gitme sana muhtacım
Erkin Koray
Bestim 🙂 Sevince Seni her gördüğüm de Yalnızlar Rıhtımı
Cem karaca
Tamirci çırağı Namus belası Sende başını alıp gitme
Müzeyyen Senar
Benzemez kimse sana Sevmekten kim usanır Kimseye etmem şikayet(mutlaka dinleyin ..)
Bir de bu güzel sanatçılarımıza ek sevdiğim bazı türküler var onları da eklemek istedim umarım hoşunuza giderler mutlaka herkesten 1 şarkı türkü bekliyorum 🙂
Bey oğlunda gezersin Saza niye gelmedin Unuttun mu beni (Sezen aksu) Bekledim de gelmedin Stelios Kazantzidis
Umarım hoşunuza giden en azından 1 şarkı çıkar bol keyifli forumlar dilerim