Neler yeni

Ethereum Rallisi Yolda Mı?

cryptocurrency-3424632_1920.webp

Coinkolik sitesinde tecrübeli analist Aayush Jindal’ın Ethereum hakkındaki görüşlerine yer verildi. Jindal’a göre Ethereum, 535 dolarlık destek seviyesini aşarak toparlandı. Kısa vadede, 580 dolar seviyesini aşmayı başarırsa 600 ya da 620 dolar seviyelerine doğru bir ralli başlatma ihtimali var.

Geçen hafta yaşadığı ciddi düşüşün ardından 540 dolarlık desteğin bile gerisine düşen Ethereum’un, 530 dolar seviyesinde kalabildiğini belirten Jidal, 535 dolar seviyesinden itibaren yükselmeye başladığını ve 550 dolar direnç seviyesinde ise net bir kırılma yaşadığını belirtiyor.

Jidal’a göre Ethereum, 570 ve 580 dolar direnç noktalarını aşabilirse yükselecek. Ancak o noktaları aşamadığı takdirde, tekrardan 535 dolar seviyelerine doğru sert bir düşüş yaşama ihtimali var.

Ethereum 2.0 güncellemesi haberleri ile yükseliş haberleri de gelmişti aslında. Fakat bu artış ne zaman gerçekleşir, yerini sağlamlaştıracak bir artış mı olur izleyip göreceğiz.
Yatırım tavsiyesi değildir.

Ethereum ile ilgili geçen hafta bazı haberler okumuştum.
Bitcoin'in çok dikkat topladığını ancak asıl kazandıranın Ethereum olduğunu yazıyordu.
Hatta kazandırma yüzdesi Bitcoin'den daha fazlaydı. O haberi paylaşacaktım burada ancak fırsat ve zaman olmadı.

Bitcoin'in çok dikkat topladığını ancak asıl kazandıranın Ethereum olduğunu yazıyordu.
Hatta kazandırma yüzdesi Bitcoin'den daha fazlaydı. O haberi paylaşacaktım burada ancak fırsat ve zaman olmadı.

Bitcoin'e göre ucuz olması da bu durumun sebebi olabilir. Ucuzluk miktar fazlalığını ve dolayısı ile kârı getirir. İnsanlar 1 BTC alacağı para ile 32 ETH alabiliyor şu an.

Bitcoin, seneler önce bir miktar alım yapan kişileri sevindirdi 'günümüzde'. Yabancı büyük şirketler şuan için btc'ye göz kırpsa da bireyler için yatırımı öneren yok çünkü ne olacağı belli değil piyasanın.

Analistler ve coin makaleleri bazında değerlendirecek olursak, Ethereum için de Bitcoin benzeri bir tabloyu görmek istiyorlar gibi geliyor. Bu sadece beklentileri.. Bu kadar büyük bir etki olur mu bilinmez tabi.

Ethereum u severim. En azından Ripple gibi uzak durduğum bir kripto para değil. Sadece arının sınırının olmaması değerinde kayıplara yol açabilir. Ayrıca benzer şekilde bir çok kripto para geliştiriliyor. Bunlardan biri tahtını sallayabilir. Bir Miktar ETH yatırımım olduğunu da belirteyim YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.696
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri