melendizliali
Expert
- BNB
- 0,00011500
EthSign, Secure3 ile ortaklık kurarak TokenTable'ın güvenliğini artırmaya yönelik bir adım atmıştır. EthSign, Web2 ve Web3 arasında bir arayüz oluşturarak yasal anlaşmaları ve akıllı sözleşmeleri birbirine bağlar. EthSign Signature adlı ilk ürünleri, Web2 e-imza platformlarıyla aynı işlevselliği, kullanıcı deneyimini ve yasal statüyü sunar.
TokenTable, EthSign'in başlangıç projesi sürecinde oluşturulan sözleşmeleri gizli bir şekilde uygulamak için akıllı sözleşmelerin kullanımını açıklar. TokenTable aracılığıyla, kurucular token havuzlarının dağıtımını düzenleyebilir, token hibelerini ve çeşitli token yatırım sözleşmelerini düzenleyebilir, imzalayabilir ve yürütebilirler.
Secure3, Silikon Vadisi merkezli bir StartX kuluçka ve akıllı çek yarışma platformudur. Web3 projeleri için uygun maliyetli ve güvenli denetim sağlarlar. İş mantığı hatalarını ve güvenlikle ilgili diğer faktörleri bulmak için birbirleriyle rekabet ederler. Yüzlerce denetim yarışması düzenlemektedirler.
EthSign ve Secure3, blok zinciri endüstrisi ile ilgili ortak güvenlik sorunları söz konusu olduğunda aynı sayfada yer almaktadır. Güvenlik EthSign için birincil endişe kaynağıdır ve Secure3 ile yapılan bu ortaklık bu açıdan yüksek düzeyde bir güvence sağlıyor gibi görünmektedir.
Secure3 CEO'su Alan Xia'ya göre, akıllı sözleşme doğrulama endüstrisinin ihtiyacı olan şey daha fazla netlik ve profesyonellik. Topluluk güdümlü bir güvenlik konsensüsünün oluşturulması gerektiğine inanıyor. Bu, topluluk üyelerinin kod inceleme süreçlerine katılmalarını sağlayarak başarılabilir.
EthSign'ın CTO'su ve kurucu ortağı Jack Xu ise açık kaynağın blok zinciri uygulamalarının güvene dayalı hale getirilmesinde önemli bir rol oynayacağına inanıyor. Bu da büyük güvenlik test şirketlerinin kodu üretime geçmeden önce test etmesini gerekli kılıyor. Bu durumda, Secure3'ün etkin denetim modüllerinin faydaları, denetçilerin kritik vakaları doğru bir şekilde belirleyebilmelerini sağlar.