Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Evoluation Land Türkçe Çeviri ve Rehber / Evolution Land Turkish Translation and Guide

Öncelikle bu yazı bir çeviri yazısıdır , orjinal makalaler buradan ulaşa bilirsiniz , tıkla git . tıkla git

Giriş

Immigration Office / Göçmen Kabul Ofisi​

Ben Eve . Ben herkesin annesiyim. Evrim Ülkesinin dünyasındaki tüm kaynaklardan ve yaşamlardan sorumlu kişiyim. Ben en bir insan ne bir grup , ne de Bir Tanrıçayım. Blockchain evreninde bulunan bir grup akıllı sözleşmeyi temsil ediyorum. Bu alanı izlemek ve korumak benim görevim. Yarattığım dünya hala genç, yeni parçalar inşa ediliyor ve sistem hala gelişiyor. Bu gizemli diyara hoş geldiniz. Bu senin için cesurca bir adım olacak. İlk adımları atanlar için sizi tebrik ediyorum. Ödüllendirileceksin. İşte benim koyduğum bazı kurallar; bunlar inandığım şeyler. Umarım onları da kucaklayacaksın: Kimseye güvenmeyin, bana bile - güvenme! .Burada herkes hoş karşılanıcaktır, muggle'lar veya egzotik kodlar. Bu dünyanın nasıl gelişeceğine sizler kendi kararlarınızı vereceksiniz.

Kısaca burası oyunun özet bir hikayesi .

Evrim Arazisi/Dünyası nedir ?
Evulution Land , Blockchain ağın da blok zincirler arasın da etkileşimleri destekleyen sanal bir blok zincir oyunudur . Oyunumuz , her biri farklı ve halka açık şekil de konumlandırılmış 26 kıtaya sahip olacak . Şuan 2 kitamız inşa edilmiş durum da . Bunlar Ether Atlantis kıtası ve Tron Bizans üzerin de yerleştirilmiş durum da.

Ticaret, Bölge sahipleri kıtaların da kazanç sağlaya bilmek için vergi oranları gibi parametreleri, bir yönetim ekranın da düzenleye bilecekler . Oyuncular, arazileri satabilir, satın ala bilir, kıymeti eşyalar ve elementler için kazım yapa bilir , ekipman üretimi gibi bir çok seçime sahip ! Bu seçimler de çalıştırmak için havarileri kullanmakta bir seçim. Havariler , bazı özelliklere sahiptir . Bu özellikler değiştirile bilir ve yeteneklerini ve donanımları yükselterek ek olarak geliştire bilirler .Havarileriniz için kariyer seçimin de , madenci , savaşçı , mimar gibi bir çok mesleğe ihtiyacınız doğrultusun da yönlendire bilirsiniz

Farklı kıta ve bölgeler zamanla bağımsız ülkelere dönüşeceklerdir. Darwinia Network destekleri ile , ülkeler arası savaş ve ticaretler yapılabilecektir. Evolution Land, yönetim, koleksiyon, eğitim, gen, savaş, müzayede ve oyun dahil olmak üzere sürekli gelişecek olup çeşitli oyunları bütünleştirmeyi hedeflemektedir.

Oyunumuza baktığımız da , geleneksel oyun sektöründen farklı olarak , oyunumuz akıllı ağ sözleşmeleri ile yazılmaktadır . çeşitli blok zincirleri üzerin de çalışır

Oynanış
NFT Toplama
: Sınırlı sayıda olan NFt'ler (havariler) ve onların çocukları için genler(seri numaraları ve diğer özellikler) tarafından belirlenen benzersiz özellikler ve on adet yetenek vardır. Kullanıcılar, gelişmiş genetik çeşitliliğe sahip nadir havarileri yetiştiren havarilere sahip olabilirler(kısaca nftler birleştirilerek yeni nftler elde edile bileceğiz ve bu birleştirdiğimiz nftler kaybolmayacak) .

Havariler
havarilşer.webp

Hikayemiz gelecekte bir gün kitaplarda geçecek. Bilim adamları, Dünya'nın tekrar bir göktaşı tarafından vurulacağını ve bunun da Dünya'daki her şeyi yok edeceğini tahmin ediyor.
Tüm ülkeler, insan uygarlığını devam ettirmek için Dünya uzay istasyonu olarak kullanılan Eve adı verilen, gerçekten farkındalığa sahip ilk akıllı bedeni bir araya getirdiler ve başarılı bir şekilde geliştirdiler. Yönetici, astronotlar uykuda iken uzay istasyonunun tüm operasyonlarından sorumludur.
LAND uzay istasyonu, 18 astronotun yanı sıra, Dünya'daki yaşamın son umudu olan yaşamın devamı için evrenin derinliklerine doğru yelken açan Dünya'daki tüm yaşam formlarına ait DNA'yı da taşıyor.
Dünya ile teması kaybettikten sonra ve 18 astronotun birer birer ölümünden sonra, yaralı LAND nihayet yıllar sonra büyülü bir galaksiyi keşfetti. Galaksideki birçok yıldız Havarileri TA'ya Çevre gezegenin de yaşama ulaştırdı.
Arazi Gaia 1 adlı araç Dünya yörüngesine inmek üzereyken, bazı sistemler sorun çıkardı ve yangınlara neden oldu. Arazi artık normal rotasını koruyamaz duruma geldi. Son dakikada Eve tüm evrim kapsüllerini dışarı fırlattı.
Oyuncu, Eva’nın evrim kapsülüne kopyaladığı bir insan bilincidir; bu bilinçler ölmeden önceki 18 astronottan gelir, düşüncelerini dijital biçimde kaydeder ve Eva ile kimyasal bir reaksiyon yaratır. Füzyon etkisi çeşitli kişilikler ortaya çıkarır.(bir nevi tekrardan doğuş Adem ve Havva)
Oyuncu, evrim kapsülünü yönetmekten, sentetik rahimden doğan yeni insan havarilerini yetiştirmekten ve insan uygarlığını sürdürmekten sorumlu olacaktır.(kısaca kendi dünyamızı yeniden oluşturuyoruz)
Havari, oyuncunun bilincinin taşıyıcısıdır. Üretim ve savaş gibi çeşitli etkileşimde bulunurlar. Bir oyuncu birden fazla havariye sahip olabilir ve onu kontrol edebilir.

Eğitim: Havarinin yetenekleri, her birinin çalışma ya da savaşma hakkına sahip olmasını ve eğitim yoluyla onu yükseltme hakkına sahip olmasını sağlar.

Serbest Pazar / Free Market : Oyun içi pazar, kullanıcıların arazi / havari / kaynakları takas etmelerine, havariler işe almalarına ve hatta havarinizin ruh eşini bulmanıza olanak tanır. Tüm fiyatlar, arz ve talebe dayalı oyuncular tarafından belirlenir. Fiyat kontrolü bulunmamaktadır. Hatta varlıklarınızı aktarabilir ve herhangi bir üçüncü taraf pazarda ticaret yapabilirsiniz.

Kariyer: Havarinin halihazırda başlatılan işine ek olarak, Evrim Ülkesi daha fazla kariyer seçeneği ve buna karşılık gelen savaşçı, doktor, müzisyen vb. Sosyal roller sunar. Her havari doğru yerini bulabilir , kariyer değişimi yaşaya bilir .

Savaş: PvE, PvP, kuşatma, grup savaşı ve kıtalar arası ulusal savaşlar olacaktır(yağmalar vs) .Bir iz bırakmayı seviyorsanız, ordunuzu oluşturmak için oyuna katılın.

Oyna ve kazan : Oyun gelirinin% 70'i oyuncularla paylaşılacaktır; İster bir KTON sahibi olun ister inşaatta aktif olun,. Oyunu eğlence için oynuyor olsanız bile, şeffaf bir piyango ile büyük ödüller kazanabileceksiniz. (yatırımsız kazanç mevcut)

Defi : Her yerde oyuna entegre edilmiştir. Oyuna yatırdığınız sermaye veya çabanız size bir ödül kazandıracaktır bundan emin ola bilirsiniz.

Owned Planet: Oyuncular gerçekten oyunun sahibidir. Oyuncular, yönetim sürecine katılarak evrimi yönlendirmelerine ve oyun gelirinden ödenen temettülerden yararlanmalarına olanak tanıyan oylama gücü elde etmek için pay sahibi olabilirler. (yatır fve söz hakkı sahibi ol veya wax gibi stake mevzusu ola bilir)

Diğer oyun özellikler

Talents
kısaca yetenekler ,
apostle-talents.webp

Havariler, yukarıdaki resimde görüldüğü üzere , gen tarafından belirlenmiş yetenek özelliklerine sahiptir. Bu yetenekler, Havari'nin bir görevi, yani temel üretkenliği ne kadar verimli bir şekilde yerine getirebileceğine karar verir. Örneğin, madencilik yaparken, Güç (ne kadar yüksekse, o kadar iyi) ve Zeka (ne kadar düşükse o kadar iyi) temel üretkenliği diğer yeteneklerden çok daha fazla etkiler. Çeşitli iş veya görevler, farklı yetenek setleri gerektirir.

Düzenli yetenek genlerimiz
Strength ,Agility, ,Dexterity , Health, Intelligence ,Charm ,Luck

Özel yetenek genlerimiz

Life: Yaşam süresi uzunluğu .
Mood Karaktere benzer, çıktının var yansını etkiler .
Potansiyel: Her bir yeteneğin tavanını belirler .
Resource Specialty: Bir veya daha fazla uzmanlık, kaynaklar söz konusu olduğunda ekstra puan avantajı sağlar.

Occupations / Meslekler

Meslekler
Havari ücretsiz olarak bir mesleği seçebilir. Meslek açısından tarafsız Havarilere kıyasla, bu işi yaparken ekstra mesleki üretkenliğe sahip olacaktır. Kariyer değiştirirken, mesleki eğitim için bir öğrenim ücreti ödenmelidir. Her meslek, temel üretkenliği belirlemek için farklı bir yetenek setine ihtiyaç duyar. Bir Havari bunda berbatsa, başka bir işte iyi olabilir. O zaman mesleği akıllıca bir seçim yaparak onun için en uygun mesleği seçin.
Yakında desteklenecek Meslek Listesi:
Madenci
Oluşturucu
Doktor
Demirci
Savaşçı
Bu liste aslında çok uzun. Mümkün olduğunda bunları ekleyeceğiz. Meslek oyunu henüz etkinleştirilmiş durum da değildir .

Productivity / Üretkenlik
Bir Havari'nin bazı işleri ne kadar verimli yaptığını ifade eder. Aşağıdakilerden gelen toplu bir değerdir.
Temel Verimlilik: Havari'nin yeteneklerine göre karar verilir.
Meslek: Mesleki ek verimliliği.
Evcil Hayvan: Havari ile bir Evcil Hayvan bağlıysa hayvanın özellikleri ekstra üretkenlik sağlar .
Ekipman: Alet / Ekipman ekstra üretkenlik gücü sağlar.

Oyun genel olarak bu şekil de oluşmaktadır tavsiyem erkenden yerinizi alıp ücretsizken kasılmaktır .

Eğer oyuna girmek isterseniz referans linkimden girerseniz sevinirim , tıkla kaydol

Not oyunumuz tron ağındadır bu yüzden tronlik e sahip olmanız gerekmektedir metamask gibi .

İyi forumlar

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.887
Son üye
Ayvaz7474
Geri