Neler yeni
Misafir görüntüleme sınırlıdır
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

eyefaucet.com 5 dakika da bir 0.0003 usd faucetpaya ödeme

Scam mi oldu tamda yeni basliyacaktim
Biraz önce yine denedim. Farklı bir browser'dan da denedim. Ama çekemedim. Para çekebildim yazan da çıkmadığına göre bence scam oldu diyebiliriz.
Coinpayu adlı bir site de benzer şekilde coin dağıtıyor. Dilerseniz siteyi ziyaret edip bakabilirsiniz.
Coinpayu'u ben de kullanıyorum. Ek olarak bazen bu gibi faucet veya diğer siteleri de kullanıyorum. Bu site sadeydi güzeldi. Zaten konuyu açan sakaryaahalisi de böyle sitelerin ömrünün kısa olduğunu belirtmişti:
önemli olan hızlı ve kolay olması böyle siteler kısa zaman açık kalıyor değerlendirmek lazım kısa zaman içerisin de

Biraz önce yine denedim. Farklı bir browser'dan da denedim. Ama çekemedim. Para çekebildim yazan da çıkmadığına göre bence scam oldu diyebiliriz.

Coinpayu'u ben de kullanıyorum. Ek olarak bazen bu gibi faucet veya diğer siteleri de kullanıyorum. Bu site sadeydi güzeldi. Zaten konuyu açan sakaryaahalisi de böyle sitelerin ömrünün kısa olduğunu belirtmişti:
Teşekkürler hocam bende biraz önce denedim bende çekemedim scam olmus

Forum istatistikleri

Konular
14.206
Kullanıcılar
7.224
Son üye
vanessa
Geri