Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

eyefaucet.com 5 dakika da bir 0.0003 usd faucetpaya ödeme

Merhaba arkadaşlar siteye faucetpay email adresi ile giriş sağlıyoruz.

5 dk da bir 0.0003 usd clam yapıyoruz.

Site de pin kody belirlemenizi isteyecek 6 haneli pin kodu belirleyin ve bunu unutmayın unutursanız çekim yapamazsınız.

4 clam yapıp deneme yapılarak faucetpaya ödeme aldım resmini paylaşıyorum.

Bu tür siteleri kısa zamanlı en hızlı şekilde değerlendirmek gerek

Herkese bol kazanlar dilerim.

https://eyefaucet.com/?ref=1626

20.webp

Şimdi siteyi deniyorum da bende virgülden sonra 2 sıfır eksik görünüyor. İlk claim de 0,03 $ verdi. Soraki claimlarda da 0,03 $ verdi. Minimum çekim tutarı da 0,10 $ görünüyordu. Ben de 4 kere toplayıp çekim yapmayı denedim. Ve çektiği miktarda virgülden sonra 2 sıfır fazlaydı. Yani 0,12 $ çekme talebinde bulundum ama 0,0012 $ faucetpay cüzdanıma geçti. Çok mantıksız ve güven vermeyen bir olay bu bence.

Ama diğer siteler gibi claim yaparken ve çekimde uğraştırmıyor. Basit bir sistemi var bu da çok fazla zaman kazandırıyor.

Şimdi siteyi deniyorum da bende virgülden sonra 2 sıfır eksik görünüyor. İlk claim de 0,03 $ verdi. Soraki claimlarda da 0,03 $ verdi. Minimum çekim tutarı da 0,10 $ görünüyordu. Ben de 4 kere toplayıp çekim yapmayı denedim. Ve çektiği miktarda virgülden sonra 2 sıfır fazlaydı. Yani 0,12 $ çekme talebinde bulundum ama 0,0012 $ faucetpay cüzdanıma geçti. Çok mantıksız ve güven vermeyen bir olay bu bence.

Ama diğer siteler gibi claim yaparken ve çekimde uğraştırmıyor. Basit bir sistemi var bu da çok fazla zaman kazandırıyor.
önemli olan hızlı ve kolay olması böyle siteler kısa zaman açık kalıyor değerlendirmek lazım kısa zaman içerisin de

önemli olan hızlı ve kolay olması böyle siteler kısa zaman açık kalıyor değerlendirmek lazım kısa zaman içerisin de
Evet haklısınız hocam. Yıllar önce bıraktığım zamanki gibi bir faucet. Geçen sene bir kaç tane faucette dolaşıp bu nasıl iş böyle hem çok fazla uğraştırıyorlar hem de kuruşun 100'de 1'ini veriyorlar diyerek faucetlerle ilgilenmemeye başlamıştım.

Forum istatistikleri

Konular
14.128
Kullanıcılar
7.106
Son üye
Oyundayus
Geri