Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Fatih Altaylı Teke Tek Bitcoin VS At Yarışı

Az önce denk geldim adamlar ne kadar güzel anlatmışlar.
Ülkemizde At yarışı oynar gibi Bitcoin alınıp satılıyor 🙂

Çok kişinin canı yanacak. Özellikle sosyal medyada muazzam kazançlar elde edildiğine dair müthiş bir PR çalışması var. Bu da daha çok insanın kolay gelir kapısı yakaladım diye hiç araştırmadan piyasaya girmesine sebep oluyor. Ters bir pozisyonda yakalanmaları durumunda -ki bu olacak bir gün- çok batan olacak. Bu bir infiali tettikleyecek ve kripto paralar tukaka edilecek. Çok uzak olmayan bir gelecekte zamanında alınan kumarhanelerin kapatılması gibi bir karar alınması çok muhtemel ülkede.

Çok kişinin canı yanacak. Özellikle sosyal medyada muazzam kazançlar elde edildiğine dair müthiş bir PR çalışması var.

Kripto paralara mesafeli duran öğretmen bir arkadaşım yatırım yapmaya karar verdiğini söyledi geçen gün.
Muazzam kazanç olayını bir arkadaşından duymuş. Yüksek meblağlarla oynayarak günlük elde ettiği kazançları anlatmış ballandıra ballandıra.
Arkadaşım da 20 bin TL civarında bir parayla girmeyi düşündüğünü söyledi.
Ben de elimden geldiğince uyarıda bulundum.
Fomo, terste kalma, panik vs. Bir aceminin karşılaşacağı durumlar hakkında uyardım. Sabırlı olmasını falan söyledim.
Demek istediğim sadece sosyal medya değil etken. İnsanlar yakın arkadaşlarından da etkilenebiliyorlar.

Kripto paralara mesafeli duran öğretmen bir arkadaşım yatırım yapmaya karar verdiğini söyledi geçen gün.
Muazzam kazanç olayını bir arkadaşından duymuş. Yüksek meblağlarla oynayarak günlük elde ettiği kazançları anlatmış ballandıra ballandıra.
Arkadaşım da 20 bin TL civarında bir parayla girmeyi düşündüğünü söyledi.
Ben de elimden geldiğince uyarıda bulundum.
Fomo, terste kalma, panik vs. Bir aceminin karşılaşacağı durumlar hakkında uyardım. Sabırlı olmasını falan söyledim.
Demek istediğim sadece sosyal medya değil etken. İnsanlar yakın arkadaşlarından da etkilenebiliyorlar.
Evet. Birbirini tetikleyen kanallar bunlar. Sosyal medya ve kulaktan kulağa yayıldıkça yayılıyor. Daha dün ekşi'de 2500 TL'yle girip spor araba alan bir elemanın başlığını gördüm. İnsanlar da ben neler kaçırıyorum hissiyatı oluşuyor sanırım.

Duruma diğer taraftan bakarsak bilinçli ve bilgili trader'lar için pozitif bir etki yaratıyor hacmin büyümesi. Günün sonunda para bir şekilde el değiştirecek. Bu el değiştirmede alan tarafta bulunmak önemli tabii.

Sabah işyerimin yakınında ki simitçinin yanında ki adama ''La bu bitcoin işinde iyi para varmış. Benim bacanağın arkadaşı bir haftada 10 bin lira kazanmış. Akşam oğlana baktırıp bende bir beşlik atcam. Bedavadan para işte abi'' dediğini duydum.
Abi o iş öyle değil diyecektim ama zamanım yoktu diyemedim.

Sabah işyerimin yakınında ki simitçinin yanında ki adama ''La bu bitcoin işinde iyi para varmış. Benim bacanağın arkadaşı bir haftada 10 bin lira kazanmış. Akşam oğlana baktırıp bende bir beşlik atcam. Bedavadan para işte abi'' dediğini duydum.
Abi o iş öyle değil diyecektim ama zamanım yoktu diyemedim.
Aç gözlülük ve koru endeksi. Hep söylerim, boş yere çıkarmamış adamlar. Hepimiz dahiliz buna. 🤣 😵 🤔

Durum gittikçe ciddileşiyor, özellikle sosyal medya gruplarında bilen bilmeyen herkes yatırım danışmanı olmuş...

Forum istatistikleri

Konular
13.664
Kullanıcılar
6.891
Son üye
Tefik
Geri