Hy4556
Newbie
- BNB
- 0,00000650
Forcet pay hesabı açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
Faucetpay yazmak istediniz sanırım , vpn ile girebilirsiniz 🙂Forcet pay hesabı açamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
faucetpay.io bende açılıyor neden vpn ile dediniz? vpn kullanımlarında kolaylıkla banlıyor diye biliyorum
Faucetpay yazmak istediniz sanırım , vpn ile girebilirsiniz 🙂
nasıl kayıt olabilirim bana link ata bilirmisiniz kayıt ola bilecegim forcet payfaucetpay.io bende açılıyor neden vpn ile dediniz? vpn kullanımlarında kolaylıkla banlıyor diye biliyorum
benim kısıtlamadan haberim yok, ayrıca .org uzantılı olanda aynı micro wallet diye biliyorum, yinede kendi araştırmanızı yapabilirsiniz.nasıl kayıt olabilirim bana link ata bilirmisiniz kayıt ola bilecegim forcet pay
.org olarak giriyor .io ile 404 hatası veriyoryazmayı unuttum, giremiyorsanız oradaki uzantıyı .io yerine .org olarak değiştirebilirsiniz
bende her ikiside giriliyor, heralde dns ayarlarından, oradaki küçük bakiyeyide taşımak gerek, faucetpay çok ufak sebeplerle sert tedbir alıyor, daha önceki hesabım içindeki bakiye ile birlikte banlandı ve ne yaptıysam açmadılar.org olarak giriyor .io ile 404 hatası veriyor