Juf
Veteran
- BNB
- 0,00097150
Dün yükseliş gösteren FEG token birden yerlere çakıldı. Ardından bu saatlerde gate borsası gibi büyük borsalardan delist edildi.
Delist olma sebesi ise Çin Devlet Başkanı'na hakaret ettiği belirtiliyor. Delist olmayan borsalarda ise çok çok düşük miktarlarda görünüyor fakat alım-satım iznine verilmiyor.
Delist olan FEG Token Tekrar Listelenir Mi?
Listelenmesi için token kurucuları ile anlaşmaya varmaları lazım aksi halde listelenmesi zor görünmektedir.
Delist olma sebesi ise Çin Devlet Başkanı'na hakaret ettiği belirtiliyor. Delist olmayan borsalarda ise çok çok düşük miktarlarda görünüyor fakat alım-satım iznine verilmiyor.
FEG Token Olanlar Ne Yapacak ?
Borsadan delist olan tokenler sıfırlandığı, silindiği anlamına gelmiyor, alım-satım fırsatı veren borsalara veya cüzdana çekebilirsiniz. Garanti olması için cüzdana çekmelisiniz. Peki cüzdana nasıl çekeceksiniz ?- Trust Wallet gibi hizmet veren cüzdanlara üye olun. Dikkat edin size verilen seed keyleri asla kaybetmeyin dijital ortamda saklamayın.
- Oluşturduğunuz cüzdana arama yerinden FEG Token'i bulup işleme açın.
- FEG Tokeni açıp cüzdan adresinizi aktif edin.
- Kullandığınız borsayı yani FEG Tokenleriniz olduğu borsayla iletişime geçip az önce oluşturduğunuz adresi iletin.
Delist olan FEG Token Tekrar Listelenir Mi?
Listelenmesi için token kurucuları ile anlaşmaya varmaları lazım aksi halde listelenmesi zor görünmektedir.