Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Fenerbahçe kripto para çıkarıyor

Haber kanalları ve sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un Fenerbahçe'nin bir krpito para biriminin olması için çalışmaları olacağı yazılıyor. Klübün yeni getiriler ve maddi kaynakları için dijital para, on-line ödeme sistemleri gibi yeni projelerin olacağı haberler arasında. Bunun içinde düşünülen firmalar arasında Socios'un biraz daha önde olduğu.
Socios daha önce Avrupada ki bir çok büyük klüple beraber Türkiye'de Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Göztepe takımlarıyla anlaşmaya varmıştı.
Chz bu şekilde spor firmalarıyla yaptığı anlaşmalarda tabanını genişletiyor. Yatırımcının gözündede güvenini biraz daha arttırıyor gibi..

Ben acaba Binance NFT marketplace yerinde çıkartılır mı diye düşünüyorum. Dinamo Kiev ile anlaşmışlardı benim aklıma Fenerbahçe de geldi ama bakalım ne olacak?

Haber kanalları ve sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre Fenerbahçe başkanı Ali Koç'un Fenerbahçe'nin bir krpito para biriminin olması için çalışmaları olacağı yazılıyor. Klübün yeni getiriler ve maddi kaynakları için dijital para, on-line ödeme sistemleri gibi yeni projelerin olacağı haberler arasında. Bunun içinde düşünülen firmalar arasında Socios'un biraz daha önde olduğu.
Socios daha önce Avrupada ki bir çok büyük klüple beraber Türkiye'de Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Göztepe takımlarıyla anlaşmaya varmıştı.
Chz bu şekilde spor firmalarıyla yaptığı anlaşmalarda tabanını genişletiyor. Yatırımcının gözündede güvenini biraz daha arttırıyor gibi..
Kulüp tokenlerinin belki manevi bir bağı kurulabilir ama maddi açıdan Türk takımlarına ait tokenler ne kadar değer görebilir, şüphedeyim açıkçası. Maalesef ki, Avrupa'da başarı gösteremeyen takımlarımızın tokenleri ne kadar itibar kazanacak bilmiyorum.

Valla kulüp için güzel haber ama bu olayın altını dolduramıyorlar bir türlü.Yani diğer spor kulübü tokenlerine bakıyorum hepsi tabiri caizse vurkaç tokeni olmuş.Benimde ilgimi çekmişti fakat biraz takipten sonra hiç yaklaşmadım bile.Yazdıklarım kesinlikle herhangi bir al/sat veya yatırım tavsiyesi değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.963
Kullanıcılar
6.993
Son üye
peksimet
Geri