Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Fenomen İsim XRP'yi Yorumladı: Dava Sonucu XRP...

coins-3786691_640.webp

Piyasanın söz sahibi borsalarının tamamına yakınının listesinden çıkardığı XRP, 0,17 dolara düştükten sonra, o seviyelerde durağan bir seyir izledi. Kendisi için 3 yıldır sağlam bir destek noktası olan 0,17 dolar seviyesinde tutunduktan sonra XRP, tekrar 0,30 dolara yükselmeyi bildi. Analistler, dava tamamlanmadan XRP için sağlıklı yorumlar yapılamayacağını söylese de, Kripto para topluluğunun bazı ünlü kişileri yorum yapmaktan çekinmedi.

Twitter’da 3 milyon takipçiye sahip bir Youtube fenomeni KEEM, dava bittikten sonra, XRP’nin 2 dolara yükseleceğini iddia etti.

KEEM, bir ekran görüntüsü yayınlayarak 1 milyon XRP sahibi olduğunu gösterdi. Gerçek bir XRP yatırımcısı olduğunu ispatlayarak böyle bir tahminde bulunan KEEM’i eleştirenlerin yanında, O’na destek çıkanlar da oldu.

KEEM kadar meşhur bir isim olan Fresh de, O’na hak verdiğini belirttiği bir paylaşım yaptı. Analist Brad Mills ise, XRP değilde, Bitcoin’in en küçük birimi olan SATS almanın daha akıllıca olduğunu savundu.

Kaynak: CoinTürk

1 milyon XRP, balinaların yanında hiçbir şey. Davanın olumlu sonuçlanacağını sanmıyorum, ama öyle olursa XRP güzel bir pumplanır, $1 seviyesini geçer, sonra yine her zaman dolaştığı sulara döner diye düşünüyorum. Ytd.

Dava olumlu olursa olursa 1-2 dolar bir yerlere elbet gider, haliyle bu öngörü için analist olmaya gerek yok . Böyle bir sonuç çıksa bazıları sanırım saatler içerisinde yatırımını iyi katlamış olur.

Dava pozitif sonuçlanırsa dehşet bir fiyat hareketlenmesi olur XRP'de. Önce yukarı, sonra kar satışları için aşağı doğru. Fiyat dengelenene dek baya bir dalgalanma olur herhalde. Gündemin en çok konuşulan kripto parası olacak 22 Şubat'tan sonra. İster pozitif ister negatif.

dava olumlu sonuçlanırsa fazlasınında olabilme ihtimali var
birde söylenti vardı 48milyar adet yakılacaktı xrp den bunun aslı olacakmı? varsayalımki oldu ve davada olumlu ozaman ne olacak ben fiyat tahmininde bulunamıyorum. 2. seçenek dava olumlu sonuçlanmazsa ve yakım gerçekleşirse bu seviyelerde böyle gider herhalde

dava olumlu sonuçlanırsa fazlasınında olabilme ihtimali var
birde söylenti vardı 48milyar adet yakılacaktı xrp den bunun aslı olacakmı? varsayalımki oldu ve davada olumlu ozaman ne olacak ben fiyat tahmininde bulunamıyorum. 2. seçenek dava olumlu sonuçlanmazsa ve yakım gerçekleşirse bu seviyelerde böyle gider herhalde
Ben öyle düşünmüyorum, XRP için hava hep olumluyken gördüğü max değer $0,75 oldu. $2 olması demek değerini 7'ye katlaması demek. Dava olumlu sonuçlanmayacak, ama danışıklı dövüş olup olumlu sonuçlansa dahi XRP $1 seviyesini biraz geçip 2 ay sonra $0,40 seviyelerine iner. Ytd.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri