Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Flaş İddia | Bitcoin'in Son Düşüşü Planlıydı!

1621545660249.webp
1621545718929.webp
1621545683282.webp

Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar. Yukarıda 3 adet spoiler var. İlki net olmasa da ilk iki ekran görüntüsü bir forumda konuşulanlarla ilgili. Bitcoinin son düşüşünden tam 13 saat önce bir forumda yapılan yazışmalarda bir bitcoin zengininin bütün yatırımını eritebilmek ve onu iflas ettirebilmek için uğraşılacağı söyleniyor.

Tam olarak bu konuşmalardan sonra ise malumunuz hepimizin hayretle izlediği o meşhur saatler süren serüven başlıyor, dip yapıyor ve dipten de milyarderler patır patır toplamaya başlıyor düşük fiyattan.

Evet forumumuzda hem @Teknik Analiz hocamızın onlarca grafik incelemesi var tam bir kaynak veremesem de ( Çünkü hemen hemen her konusunda bunun gelişini haber verdi ) salı günkü paylaşımın linkini bırakıyorum size.

Ha keza sayın @blockchain hocamızın da Pazartesi günü açmış olduğu Bitcoin Korkutan Sinyal Geldi - BTC/USDT Teknik Analiz isimli konusunu da sizinle paylaşabilirim. Tüm bu yaşananlardan önce iki teknik analiz konusunda deneyimli yazarımız resmen satmamız ve beklememiz konusunda bizi uyarmıştı.

Çok ufak bir hatırlatma yapayım, çok güzel analizler paylaşılsa da her denilen olacak gibi saldırıp yatırım tavsiyesi olarak algılamayın! Kendi analizinizi yapın.

Evet tüm bu yaşananlarla birlikte biz biraz düşüşü bekler konumdaydık ama bu düşüşün böylesine sert ve ardından da tekrardan aynı seviyeye gelmesinin altında başka sebepler yatıyor mu? Milyarlarca dolar likidite olanların kaydı var o günle alakalı. Kaldı ki bazı borsalar long short işlemlerini bile sekteye uğratmışken insanların aklına farklı sorular geliyor ister istemez.

Sizin bu yaşananlarla ilgili yorumunuz nedir? Konuya yeni gelişmeler eklendiğinde buradan duyurumuzu güncelleyeceğiz.

Tek bir kişiye yönelik operasyon çekmeleri çok da mantıklı gelmiyor. Sonuçta o kişinin alıp satacağı zamanı kontrol edemezler. Bence şehir efsanesi. Tüm piyasaya çekildi operasyon. Fakirden al zengine ver operasyonu. Bitcoin miktarının çoğunluğu bireylerin elinde diye bir haber okumuştum. Kurumsallar durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Kurumsalların oyuna dahil olmasıyla ilgili aylar öncesinde yaptığım bir yorumu tekrarlayayım. Kurumsallar oyunu pis oynar. Piyasanın matematiği bu şekilde değişti alsında. Kurumsalların oyuna dahil omasıyla. Aşırı manipülatif zamanlar görme ihtimalimizin olduğuna inanıyorum ilerleyen zamanlarda.

aslında önceden yaptığım yorumlara dayanakar şunu desem yeridir Herkesin paraya koşup yatırmasını bekliyorlar sonra da bi anda düşürüyorlar yani hepsinin planlı yapıldığı doğrudur

Tek bir kişiye yönelik operasyon çekmeleri çok da mantıklı gelmiyor. Sonuçta o kişinin alıp satacağı zamanı kontrol edemezler. Bence şehir efsanesi. Tüm piyasaya çekildi operasyon. Fakirden al zengine ver operasyonu. Bitcoin miktarının çoğunluğu bireylerin elinde diye bir haber okumuştum. Kurumsallar durumu kendi lehlerine çevirmeye çalışıyorlar diye düşünüyorum.

Kurumsalların oyuna dahil olmasıyla ilgili aylar öncesinde yaptığım bir yorumu tekrarlayayım. Kurumsallar oyunu pis oynar. Piyasanın matematiği bu şekilde değişti alsında. Kurumsalların oyuna dahil omasıyla. Aşırı manipülatif zamanlar görme ihtimalimizin olduğuna inanıyorum ilerleyen zamanlarda.
Her şey plan ve projeden ibarettir.

Neden sadece düşüşte panik yaşıyoruz ki? Düşmesi de zırt diye 60k olması kadar normal değil mi? Sonsuza dek yükselmesi mi gerekirdi? Öyle olsa zaten herkes, her şeyini satar bitcoin alırdı

Forum istatistikleri

Konular
13.705
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri