Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Floki Binance Listelemesi

floki.webp

Shiba ile beraber en çok bilinen memetokenlardan olma özelliği taşıyan Floki, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Floki Shop için Binance Pay ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu haber sonrası Floki topluluğunda büyük bir heyecan başlamış olacak ki, Floki piyasa düşerken güzel bir yükseliş hamlesi yakaladı.

Floki Binance'de listelenecek mi? sorusunun cevabı aslında oldukça karışık denilebilir. Binance'nin listeleme politikalarına akıl sır ermiyor. En alakasız diyebileceğimiz kripto paraları bir anda listelerken, çoğunlukla ya yeni ve yatırım yaptığı projeler ya da gerçekten çok popüler olmadıkça çoğu kripto parayı listelemiyor. Binance bu konuda sağ gösterip sol vurmasını çok seviyor. Hemen kısaca örneklemek gerekirse;

Binance Trust Wallet'i satın aldığında herkes hemen TWT için Binance listelemesi geleceğinden emindi. Ancak beklenen listeleme bir türlü gelmedi Hatta airdrop olarak Binance TWT dağıttı ve verdiği süre içerisinde cüzdanlarınıza çekin, borsamda tutmayın yoksa yakarım kazandıklarınızı dedi. Yani öyle bir görüntü verdi ki, ben bunu listelemeyeceğim arkadaş der gibi. 1 yada bir buçuk ay geçti ve TWT listelemesi geldi.

Piyasa koşulları ve Floki'nin popülerliği nedeniyle her ne kadar ihtimal dahilinde olsa da, Binance'nin genellikle listeleme konusunda en çok umudu kestiğiniz anı yakalamaya çalışan bir kripto para borsası görünümü verdiğini unutmayın. Floki Binance listelemesi olacak mı? sorusu sorulmak için erken bence. Floki biraz kullanılmaya başlansın Binance Pay üzerinden, o zaman bir şeyler olabilir belki. Binance kaz gelecek yerden tavuk esirgemez çünkü 🙂

CZnin battığı günleri görürüz inşallah. Çünkü piyasayı tekele çevirmesi gercekten rezillik.

Floki diğer meme coinlerden farklı olarak iyi yerlere gelecektir (ytd) sadece bir meme coin olarak kalmayacak diye düşünüyorum

CZnin battığı günleri görürüz inşallah. Çünkü piyasayı tekele çevirmesi gercekten rezillik.

Floki diğer meme coinlerden farklı olarak iyi yerlere gelecektir (ytd) sadece bir meme coin olarak kalmayacak diye düşünüyorum
CZ batarsa kripto evrenindeki herkes batma tehlikesi yaşar. Bu yorum benim gözümde çok saçma. Mesela CZ ne yapmalıydı, ben piyasayı tekele çevirmemeliyim anlaşmayı Coinbase Wallet ile yapın mı demeliydi? Düşüncenizi merak ettim.

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri