Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Forumdan Beklentileriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar, bu forumdan beklentilerinizi öğrenmek istiyorum. Yani gelecekte hangi noktada nasıl bir işleve sahip olacağını düşünüyorsunuz. Beğendiğiniz yönleri, geliştirilmesi gerektiğini düşündüğünüz yönleri, eklenmesini faydalı olacağını düşündüğünüz yönleri, zaman geçirmekten keyif alıp almadığınız, tasarımı yapısı vs. Kısaca aklınıza ne gelirse.

Uzun zamandır öneri alamıyoruz. Fikirlerinizi de duyamıyoruz. Bu sebeple böyle bir başlık açma gereği duydum....

teşekkürler konu açtınız için.
takipteyiz.

Forumun zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ziyaretçi sayısı fena sayılmaz. İnsanlar forumda paylaşılanlara göz atıyor demek ki. Zamanla paylaşım yapan insanların sayısı da artacaktır diye düşünüyorum üye sayısına bağlı olarak. Ve tabi bilinirliğimiz arttıkça.

Tüm bunların ışığında, insanların özellikle kripto para piyasasına yönelik bilgi alabileceği, gündemi takip edebileceği, yeni fikirler benimseyeceği, yardımlaşabileceği, sorularına yanıt bulabileceği Türkiye genelinde tanınan bir platform olmasını bekliyorum bu forumun.

İlerleyen zamanlarda, diğer konularla ilgili paylaşımlar da artacaktır diye düşünüyorum.

Üye sayımızın artmasına yönelik kendi çapımda girişimlerde bulunuyorum. İletişim halinde olduğum ve kripto paralarla ilgili ciddi sayıda takipçisi bulunan Youtuber arkadaşlara forumdan bahsedip tanıtım yapmaları için onları teşvik ediyorum. Kişisel olarak da iletişim kurmaya çalıştığım kripto topluluğu üyeleri var. Tüm bunları yaparken öncelikli hedefim yukarıda da bahsettiğim gibi, platformun tanınırlığının ülke çapında artması. Öncelikli amacım ve beklentim bu yönde.

Forumun zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ziyaretçi sayısı fena sayılmaz. İnsanlar forumda paylaşılanlara göz atıyor demek ki. Zamanla paylaşım yapan insanların sayısı da artacaktır diye düşünüyorum üye sayısına bağlı olarak. Ve tabi bilinirliğimiz arttıkça.

Tüm bunların ışığında, insanların özellikle kripto para piyasasına yönelik bilgi alabileceği, gündemi takip edebileceği, yeni fikirler benimseyeceği, yardımlaşabileceği, sorularına yanıt bulabileceği Türkiye genelinde tanınan bir platform olmasını bekliyorum bu forumun.

İlerleyen zamanlarda, diğer konularla ilgili paylaşımlar da artacaktır diye düşünüyorum.

Üye sayımızın artmasına yönelik kendi çapımda girişimlerde bulunuyorum. İletişim halinde olduğum ve kripto paralarla ilgili ciddi sayıda takipçisi bulunan Youtuber arkadaşlara forumdan bahsedip tanıtım yapmaları için onları teşvik ediyorum. Kişisel olarak da iletişim kurmaya çalıştığım kripto topluluğu üyeleri var. Tüm bunları yaparken öncelikli hedefim yukarıda da bahsettiğim gibi, platformun tanınırlığının ülke çapında artması. Öncelikli amacım ve beklentim bu yönde.
@Vonzarovich başta olmak üzere @haluk abim ve siz @luis1410 hocam çabalarınız ve emekleriniz için gerçekten teşekkür ederim.
bizimde amacımız forumun zamanla güzel yerlere gelmesi. analitik ve analizlere baktığımızda gözle görülür şekilde artışlar devam etmekte.
inşallah gelecekte hak ettiğimiz yerlere geleceğiz, google tarafında gerçekten eksiğimiz yok. 2 ay önce ziyaretçimiz çok azdı ama şuan sürekli aktif ziyaretçiler ve takipçilerimiz var. @sahinadm hocamızın açtığı bitcoin iniş çıkış konusu sabit takipçi yaptı site dışı takiplerde mevcut.
üye olma konusunda aklınıza bir şey gelmesin üye sayımız çok yavaş artıyor, sebebi sanırım foruma üye olurken sorduğumuz sorular.
sorular sadece kripto para ile ilgisi olan arkadaşların bileceği tarzdan.

yeni başlayan arkadaşlara hitap edecek şekilde sorular değiştirilecek.

tekrar siz değerli yazarlara ve sizleri takip eden tüm takipçilere desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

önerilileri her zaman bekliyouz.

Herkesin emeğine sağlık. Benim aklımda birkaç öneri daha var ama biraz beklemeyi mi tercih etsem bilemedim. 🙂

Hocam, bilerek mi yapıyorsun meraklandırmak için! 🤣
Acaba ne önerecektin? 🤔
🙂 Yönetimin kafasını meşgul etmek istemiyorum hocam. Sıraya aldıkları önce bir gerçekleşsin.

🙂 Yönetimin kafasını meşgul etmek istemiyorum hocam. Sıraya aldıkları önce bir gerçekleşsin.
bir kaç projemiz var önümüzde 60 gün sürecek kadar.
fırsat bulmaya çalışıyoruz. ama mantıklı her öneriyi listeye alıyoruz.

kripto para sitesi biraz dar bir alan günümüz için, diger alanlarla ilgilenen kullanıcıları (güncel haberler, sinema-film vb.) çekebilirsek daha iyi yerlere gelir diye düşünüyorum site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri