Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

freebitco.in Scam mi oldu ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kamrey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Freebitco.in scam olma olasılığı benim gözümde düşük bir site. Çok eski ve köklü. Ancak ödeme limitleri ve saatlik dağıtılan düşünüldüğünde çok düşük bir dağıtım mevcut olduğundan kullanıcı kitlesi kaybından dolayı kepenk indirmiş olabilirler.

çekilişi normalde hemen yapıyorlardı sayaç sıfırlandıgında 1.yi 2 dakıka ıcınde acıklayıp dıger 9 kısıyı 1 saate acıklıyorlardı ama 4 gun gecti üstünden.

Frebitco.in de çekiliş dönemi pazar günü bittiği halde 501.dönemin çekilişi yapılmadı . sitenin son durumunu bilen var mı ?
@foryoubtc09 hocam kulağına gelen birşey var mı ?
scam olacağını sanmıyorum hocam, sitenin popülaritesi hala aynı, eski kullanıcılar devam ediyor, kilitli milyonlarca fun token var sitede, iki hesap var bende birinde 40k civarı vardı bir deneme çekimi yapayım bir kaç gün içinde detay veririm.

benim ikinci hesaptaki 40k artmak yerine 0.00023 e gerilemiş, uzun zamandır vps de açıktı; siteden mi, vps sağlayıcıdan mı bilmiyorum, sağlayıcı aws

çekim limitine gelenler varsa çeksin, anlaşılan güven vermiyor artık

Forum istatistikleri

Konular
13.941
Kullanıcılar
6.973
Son üye
ars
Geri