Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

FreeOfferWall.com - $0.25 Kayıt Bonusu - $0.50 Minimum Ödeme - Günlük Anket Doldur Para Kazan

Herkese Merhaba!

FreeOfferWall.com'un artık resmen başlatıldığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Herkese $0.25 kayıt bonusu veriyoruz.

Sitemizde çeşitli para kazanma yöntemleri bulunmaktadır . Özellikle sitemizde bulunan çok sayıda offerwallar sayesinde kolaylıkla para kazabileceksiniz.

- Anket Doldur Para Kazan
- Oyun Oyna Para Kazan
- Üye Ol Para Kazan
- Tıklama Yap Para Kazan

🙂 Eğlenceli ve kolay görevleri tamamlayarak gerçek para kazanın. Oyunlar oynayın, anketlere katılın ve daha fazlasını yapın! Zamanınız için ödüllendirilin.Evden kolaylıkla para kazanın.İster telefon ile ister bilgisayarınızdan görevleri tamamlayarak para kazanabilirsiniz.

🙂 Üyeler yönlendirme kazançlarından %5 alabilir ve yönlendirme sayısı sınırsızdır.

🙂 Şu anda minimum ödeme $0.50' dan başlamakta.Çok kısa sürede bu rakama ulaşabilirsiniz.Kabul edilen ödeme yöntemleri: Payeer, Perfect Money, FaucetPay, TRX, DogeCoin, LiteCoin

🙂 TELEGRAM: t.me/freeofferwall/1

🙂 Hertürlü kafanıza takılan soruları buradan,sitemiz üzerinden ya da telegram grumuza üye olarak sorabilirsiniz.

🙂 Biran önce sitemize üye olun ve kolaylıkla para kazanın FreeOfferWall.com

refinle üye oldum ama site boş galiba. anketler bile boş geliyor ilerlemiyor.
merhaba sitenin sahibi benim.bannera mecburiyetten ref linki koydum.hangi anket servisinde sorun yaşıyorsunuz.anket firmaları çok detaylı firmalar çok niş insan profilleri isteyebiliyorlar.ilk firmalara girdiğiniz bilgiler çok önemli.firmalar bunları datalarına kaydediyor.size hep onunla alakalı anketler çıkıyor.özellikle CPX-Research firması güzel kazandırıyor.gün içinde sürekli anket çıkıyor.bazen 1 dolar bazen 50 cent.ilk profilleri zengin ve orta yaş profilinde yüksek lisans mezunu tarzında girerseniz sürekli anket geliyor.
Biz üyeler reklam gifi koyabiliyor muyduk? Firefaucet.win ayrıca daha iyi.
sitenin sahibiyim.mecburiyetten banner için ref linki koydum.iyi olduğu konuları yazarsanız eksiklerimizi görürüm.farklı kazanç reklamları ve offerwallar eklemeyi düşünüyorum.çok yeniyiz.olumlu olumsuz her türlü eleştiriye açığım.

Forum istatistikleri

Konular
14.020
Kullanıcılar
7.004
Son üye
erdem5553
Geri