Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

FTX Pro ile ETH Ağında Fee Ücreti daha az nasıl ödersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

immortal_code

Guru
Moderatör
Merhaba arkadaşlar,

Biliyorsunuz Eth ağında fee ücretleri oldukça fazla bu yüzden bu işlemi daha ucuza nasıl yapabiliriz sorusunun cevabı için bir öneri sunacağım ;
en masrafsız yolla Metamaska ETH transferi nasıl yapılır. Bildiğiniz üzere ETH ağı çok pahalı ve doların ülkemizdeki değerini düşününce transfer feeleri küçük yatırımcıların belini bükmektedir. Gelin beraber ETH larımızı az bir ücretle sıcak cüzdanımıza nasıl yollayacağımıza bir.bakalım.

Uygulamamızın adı Blockfolio. Eskiden bu uygulama üzerinden insanlar portfoliolarını yönetiyorlardı. FTX borsası bu uygulamayı satın aldı ve artık transferlerimiz için de kullanabiliyoruz.

Uygulamayı indirdikten sonra para yatır seçeneğimiz var. Bundan önce sizden kimlik doğrulama ve telefon numarası doğrulama gibi işlemler isteyebilir bunları gerçekleştirin uygulama FTX güvenliği altında sürekli kullanılmaktadır.

Blockfolio dan ETH yatırma adresini alıyoruz ve FTX hesabımıza girip buradaki ETH larımızı bu adrese yolluyoruz. Gördüğünüz gibi komisyon 0 yani FTX ten uygulamamıza ETH transferinde komisyon ödemiyoruz.

ETH larımızı Blockfolio uygulamasına geldikten sonra Ethereuma tıklıyoruz, Ethereum cüzdanına tıklıyoruz ve para çekme seçeneğine tıklıyoruz.
Sonrasında çekeceğimiz miktarı yazıyoruz ve ileri tuşuna basıyoruz. Önümüze Ethereum adresini girin bölümü geliyor buraya Metamask cüzdanımızın adresini kopyalayıp yapıştırın. Bize işlemi onaylamamız için bir e-posta yollanıyor bu kodu girip devam ediyoruz.

En fazla 5 dk içerisinde ETH larımız Metamask cüzdanımıza geliyor. Ödediğimiz fee miktarı 0 ...

FKLYbqtXMAERf2c
FKLYje6XIAExvln

Allah allah çok şaşırdım gerçekten. Harika bir bilgi. $30 - $40 işlem ücretinden kurtarıyorsunuz insanları.

benim anlamadığım ERC20 her adres bir hesap şeklinde çalışır
bu gönderim ücretlerini kendisi karşılıyor anlamına gelir.
blokchain 1.0 falan olsa anlarım lakin ethereum ve bnb böyle çalışmamakta.
şaşırtıcı bir bilgi test etmedim bu aralar test edebileceğimi sanmıyorum umarım kalıcı bir yöntem olur uzun bir süre.
Paylaşım bu dedirtecek tarzda bir bilgi Teşekkürler.

benim anlamadığım ERC20 her adres bir hesap şeklinde çalışır
bu gönderim ücretlerini kendisi karşılıyor anlamına gelir.
blokchain 1.0 falan olsa anlarım lakin ethereum ve bnb böyle çalışmamakta.
şaşırtıcı bir bilgi test etmedim bu aralar test edebileceğimi sanmıyorum umarım kalıcı bir yöntem olur uzun bir süre.
Paylaşım bu dedirtecek tarzda bir bilgi Teşekkürler.
Hocam FTX borsasında eth ağında işlem yapmadım , şu an cüzdanımda bu işlemi yapabileceğim coin \ token yok. Değerleri bir bilgi olduğunu düşündüğüm için paylaşım istedim. İşlem yapınca mutlaka tekrar bilgilendireceğim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri