Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Nasıl Gate.io Az Sermayeyle Vip 1 Nasıl Olunur?

EfeKaan

Speculator
Merhabalar, gate.ioda vip 1 olmak için

1. 30 günde 1,5 BTC işlem hacmine ulaşmamız ve 20 Gt olması gerekiyor. Peki bu hacime sadece btc al sat yaparak mı ulaşmamız gerekli?

2. 0,05 btc olması gerekiyor

3. 14 gün 100 Gt tutmamız gerekiyor.

Şimdi malum Gt Token arttı 800 dolarlık bir sermayemiz yok,20000 tl hiç yok, geriye işlem hacmi kalıyor. Bunu da 100 dolar ile sürekli busd/usdt yaparak doldurabilir miyiz legal mi? Eğer piyasa emri varsa, Macroyla dakikada 200 dolarlık işlem yapsak saatte 12 bin dolarlık hacime ulaşabiliriz. Böylelikle 10 saatten Az sürede 80 bin usdt işlem hacmine ulaşmış oluruz. Bu mümkün mü? Yaptık diyelim gate yönetimi herhangi bir şey yapamaz değil mi sonuçta al sat yapıyoruz.

Eğer mümkün değilse büyük paramız olmadan nasıl vip 1 olabiliriz?

Çözüm
1.5 BTC işlem hacmini nerede yaptığınızın bir önemi yok bence. @Bonarous hocamın dediği gibi yaptığın her işlemde onlara güzel bir komisyon vereceksin zaten, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İletişim kısmı İngilizce olmakla birlikte derdinizi anlatabilirseniz 5-10 dakikada bağlanıp hemen sorunuzun yanıtını öğrenebilirsiniz. Aklınızda şüphe kalmasın derseniz.
BUSD / USDT paritesi de normal bir işlem paritesi, stablecoin olmaları bir şey değiştirmez. Orada işlem yapsanız da zaten işlem komisyonunu alıyorlar. Temelde iki farklı parite arasında işlem yapmaktan hiçbir farkı yok. Mantığa göre mümkün olması gerek.

1.5 BTC işlem hacmini nerede yaptığınızın bir önemi yok bence. @Bonarous hocamın dediği gibi yaptığın her işlemde onlara güzel bir komisyon vereceksin zaten, bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. İletişim kısmı İngilizce olmakla birlikte derdinizi anlatabilirseniz 5-10 dakikada bağlanıp hemen sorunuzun yanıtını öğrenebilirsiniz. Aklınızda şüphe kalmasın derseniz.

Çözüm
BUSD / USDT paritesi de normal bir işlem paritesi, stablecoin olmaları bir şey değiştirmez. Orada işlem yapsanız da zaten işlem komisyonunu alıyorlar. Temelde iki farklı parite arasında işlem yapmaktan hiçbir farkı yok. Mantığa göre mümkün olması gerek.
Peki komisyon oranı yüzde kaç Hocam, 0,2 yazıyor ama indirimli linkten kaydoldum bunu kendimize özel nereden görebiliriz.

8000 işlem gerçekleşecek toplamda 8000 kere komisyon alacak demek, %0,2 olarak hesaplarsak işlem başına 20 cent ediyor ve zarar ediyoruz, her işlemde +%0,2 kar alan bot olursa yapılabilir yoksa hayalde kalır

Peki komisyon oranı yüzde kaç Hocam, 0,2 yazıyor ama indirimli linkten kaydoldum bunu kendimize özel nereden görebiliriz.

8000 işlem gerçekleşecek toplamda 8000 kere komisyon alacak demek, %0,2 olarak hesaplarsak işlem başına 20 cent ediyor ve zarar ediyoruz, her işlemde +%0,2 kar alan bot olursa yapılabilir yoksa hayalde kalır
%0,2 üzerinden referanslı link indirimi de düşünce %0,16 oluyor yanlış hesaplamıyorsam. 80.000 dollar işlemde 128 dollar komisyon demek.

%0,2 üzerinden referanslı link indirimi de düşünce %0,16 oluyor yanlış hesaplamıyorsam. 80.000 dollar işlemde 128 dollar komisyon demek.
Evet hocam bu şekilde olmuyor hayalim suya düştü 😀

Başka bir şekilde vip olma ihtimalimiz yok mu hiç

Evet hocam bu şekilde olmuyor hayalim suya düştü 😀

Başka bir şekilde vip olma ihtimalimiz yok mu hiç
Bilmiyorum, araştırmak da aklıma gelmedi açıkçası. VIP 1 avantajı neymiş hocam?

Bilmiyorum, araştırmak da aklıma gelmedi açıkçası. VIP 1 avantajı neymiş hocam?
Startupa katılabiliyorsunuz Hocam, 0,1 olan malı 20 usdt ile alıyorsunuz listelenince 0,5-1 dolar oluyor bedavadan para katlanıyor, 20-30x yapan bile var, bilgilendirme konusu açacaktım ama vip 1 olayını farkettim 🙁

Kripto para işine girmeden önce gate io referans linkine farklı gmaillerden üye oluyordum ve karşılığında 3 tl veriyorlardı, bunu yapmalarındaki amaç neydi? Komisyon indirimi mi kazanıyorlar, eğer öyleyse %40 linkten sürekli kayıt edersek komisyonumuz düşer mi? İlla al sat yapması veya kimlik onayı yapması mı gerekli?

Startupa katılabiliyorsunuz Hocam, 0,1 olan malı 20 usdt ile alıyorsunuz listelenince 0,5-1 dolar oluyor bedavadan para katlanıyor, 20-30x yapan bile var, bilgilendirme konusu açacaktım ama vip 1 olayını farkettim 🙁

Kripto para işine girmeden önce gate io referans linkine farklı gmaillerden üye oluyordum ve karşılığında 3 tl veriyorlardı, bunu yapmalarındaki amaç neydi? Komisyon indirimi mi kazanıyorlar, eğer öyleyse %40 linkten sürekli kayıt edersek komisyonumuz düşer mi? İlla al sat yapması veya kimlik onayı yapması mı gerekli?
İnanın bilmiyorum. Tecrübeli olan varsa paylaşsın hepimiz yararlanalım.

Forum istatistikleri

Konular
13.639
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri