Neler yeni

Gate.io Borsasında 2 Startup Bitmek Üzere | Kishu Inu ve DOP

1621595898455.webp

Merhaba arkadaşlar Cuma'yı Cumartesiye bağlayan gece 4'te Kishu, bugün saat 17:00'da ise Drops tokenleri için startup bitmiş ve listelenme başlamış olacak.

Kishu Inu en son düşüşten sonra startupın açıklanmasıyla birlikte yatırımcısına 2x ten fazla kazandırdı kısa süre içerisinde. Kishu Inu da bir memecoin, merkeziyetsiz bir tokendir. Sitemizdeki wiki konusunu inceleyebilirsiniz. Genel olarak ise konuyu açtığımız seviyelerine tekrardan ulaştığını ve biraz geçtiğini gözlemleyebiliyoruz. Kishu ile ilgili tokenomik bilgileri wikide olduğu için burada detay vermiyorum.

1621595910022.webp

Drops Ownership Power ise kullanılmayan NFT'lerinizi farm ile çalıştırabileceğiniz ve kazanç elde edebileceğiniz bir platform. Kullanıcılar NFT'lerini kiralayabilecek ve ek bir gelir elde edebilecekler. Bu işleme bir bakıma Marjin NFT diyorlar.

DOP Tokenomik bilgileri: Maksimum arzı 15 milyon adettir. ERC20 tokenidir.

Her iki tokenin saatleri yer alıyor peki ortak olarak bunlara katılmak için ne yapmak gerekli?

En önemli husus VIP 1 olmanız. Kishu için KYC aranmasa da DOP için KYC şartı aranıyor.

Satın alımlarınız USDT ile olacaktır.

Bu konu ve benzeri konularda yardım almak için Gate.io referansıyla sisteme girdiğinizde buradan destek alabilirsiniz.

DFY'yi de incelemiştim hoşuma gitmişti. Bunu da sekme olarak açtım fırsat bulursam bi bakacağım buna da. Aslında güzel bir alan kullanılmayacak olan NFT'ler stake edilerek ek gelirler elde edilebilir.

DeFi For You wiki'de var hocam. Oradan inceleyebilirsin. Sen yine de projenin orijinal sitesine de bir göz at.

Forum istatistikleri

Konular
13.683
Kullanıcılar
6.897
Son üye
Ali4533
Geri