Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Geleceğe Yatırım Yapmak - Tartışma Konusu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Juf

Veteran
kurumsal-bitcoin.jpg

Birazda fikir alış-verişi yapalım gelecek için...

Diyorum ki geleceğe yatırım yapmak için, bir coin seçip yada birden fazlada olur,
Bu coinleri alacağımız soğuk cüzdana aktarsak ve minimum 5 yıl olmak üzere saklasak nasıl bir yatırım olur ?

Alımlar: Her ay maaş yattığı gibi bir kısmını coine çevirme şeklinde olacak.

Sizin düşünceleriniz nedir ?

Yatırım tavsiyesi değildir, tartışma konusudur.

Son düzenleme:
Şans yanında olacak kesinlikle. Hep söylerim 2017'de bunu yapmış olsaydım o zaman al satlarla iyi kazandığım coin 5 yılda 1/5 oranına düşmüş. Al sattan kâr ettim deyip bıraksaydım eriyecekmiş 😀

• Like
Tepkiler: Juf
Şans yanında olacak kesinlikle. Hep söylerim 2017'de bunu yapmış olsaydım o zaman al satlarla iyi kazandığım coin 5 yılda 1/5 oranına düşmüş. Al sattan kâr ettim deyip bıraksaydım eriyecekmiş 😀
Bu yöntem eskiden kazandırıyordu o zaman , ilk bitcoin alanlar 😀

Ben yıllardır böyle yapıyorum. Aynen anlattığın gibi. Her ay değil de birkaç ayda bir yeni bir miktar yatırıyorum. Yılda birkaç defa pozisyon değiştiriyorum. Yaslanıp izliyorum. 🙂

Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Ben yıllardır böyle yapıyorum. Aynen anlattığın gibi. Her ay değil de birkaç ayda bir yeni bir miktar yatırıyorum. Yılda birkaç defa pozisyon değiştiriyorum. Yaslanıp izliyorum. 🙂

Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın.

Benimde düşüncem bu yönde bakalım hocam, bizde arkamızı yaslayıp izleyebilecek miyiz 🙂
Tek coin mi, bir kaç coin mi ?

Ben şu anda yapıyorum bu arada 3 adet coinle birlikte. Kendime hedef koydum bunlarda uzun boylu olduğu için 10x yapabilirlerse içerdeki paranın yarısını çekip kalanını bırakacağım. x5 kâr etmiş gibi düşüneceğim. Yatırım tavsiyesi değil tabi ki.

• Like
Benimde düşüncem bu yönde bakalım hocam, bizde arkamızı yaslayıp izleyebilecek miyiz 🙂
Tek coin mi, bir kaç coin mi ?
Tek coin hocam. Bitcoin. Altcoin yatırımı yapmıyorum. Ama bu sonlarda DOT, CHZ, ADA, EOS, ZIL bu işlere çok uygun. AVAX ve BITCI de düşünülebilir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir

• Like
En güzeli aslında al unut yapmak. Coinleri doğru seçmek kaydıyle tabi. YTD.
Ben sermayemin bir kısmıyla bunu yapmaya çalışıyorum. Bir miktarda piyasaya göre oynamak için ayırmak lazım. İnsanın içini söndüren bir durum bu. Heyecanını yatıştıran. FOMO'yu da doyurmak lazım sonuçta değil mi ama. 🙂

Ben de benzer şekilde yapıyorum aslında. Soğuk cüzdan yerine stake ediyorum. Kredi kartlarının borcunu ödüyorum, tümünü nakit avans çekip yatırım yapıyorum, sonra ay ay kart borcu ödüyorum, bir nevi mecburen birikim yapmış oluyorum. 🙂 Farmda olan birçok kripto para var, boş duranlar da var. Trade için ayırdığım miktar hep sabit, gözüme çarpan olursa alıp satıyorum veya alıp bekleyip satıyorum, konularını da açıyorum. Muhtemelen bu şekilde ilerlemeye devam edecek.
Ytd.

En güzeli aslında al unut yapmak. Coinleri doğru seçmek kaydıyle tabi. YTD.
Ben sermayemin bir kısmıyla bunu yapmaya çalışıyorum. Bir miktarda piyasaya göre oynamak için ayırmak lazım. İnsanın içini söndüren bir durum bu. Heyecanını yatıştıran. FOMO'yu da doyurmak lazım sonuçta değil mi ama. 🙂
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.
Tek coin hocam. Bitcoin. Altcoin yatırımı yapmıyorum. Ama bu sonlarda DOT, CHZ, ADA, EOS, ZIL bu işlere çok uygun. AVAX ve BITCI de düşünülebilir.

Yatırım Tavsiyesi Değildir
Teşekkür ediyorum . Dendiğiniz tüm coinleri araştırma içerisine girdim hem bilgi birikimi oluyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.731
Kullanıcılar
6.904
Son üye
KriptoMax
Geri