Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Google Coin Ne Zaman Çıkacak?

woman-1446557_640.webp

Kripto para piyasasına karşı uzun süre olumsuz yaklaşımını sürdüren Google Amca sonunda pes etti.

Google, kripto para birimlerinin konu alındığı içeriklere pek sıcak bakmıyordu. Hatta sahibi olduğu Youtube üzerindeki kripto para içerikli videoları ya engelliyor ya da bu tür içeriklerin yayınlandığı kanallara ceza vermekle kalmıyor direkt kapatıyordu.

Bu konudan muzdarip olan ve yeni kanallar açmak zorunda kalan bir sürü Yotuber olduğuna hepimiz şahit olmuşuzdur. Sürekli bu durumdan dert yanıp ağlıyorlardı bazı videolarında. Belki de, Google Amca’nın özellikle Youtube içeriklerine getirdiği kısıtlamalar yerindeydi denilebilir. Aç gözlülük hastalığına yakalanan pek çok Youtuber, insanların mağdur olmasına yol açtı neticede.

Google, yaptığı son hamleyle kripto para birimlerine karşı olan olumsuz tutumunu değiştirdiğini gösterdi. Google Finans, finance.google.com alan adına kripto para birimi fiyatlarını ilave etti. “Piyasaları Karşılaştır” bölümünde, klasik borsa ve para piyasalarına ek olarak “kripto” kısmı koyan Google, Coinbase’den aldığı veriler ışığında Bitcoin (BTC), Ether (ETH), Litecoin (LTC) gibi daha birçok kripto para biriminin güncel fiyatlarına erişim sağlamış oldu.

Artık Google Amca da böylelikle oyuna dahil oldu. Atacağı adımların bununla sınırlı kalmayacağını düşünüyorum. Youtube da dahil olmak üzere, daha birçok platformunda kripto para birimlerine yönelik yenilikler getireceğine inanıyorum. Hatta yakın gelecekte, Google Coin diye bir kripto para birimi duyarsak hiç şaşırmayacağım.

Google algoritması bir nevi blockchain sayılır zaten. Çerez sistemi dünyanın en gelişmiş algoritması.

Yani bir şekilde oyuna dahil oluyorlar, ilerleyen dönemlerde bu tarz şirketler adım adım daha da ileri gideceklerine iyice kripto paralar ile kaynaşacaklarına inanıyorum.

Google bu zamana kadar kripto para işine girmediyse bundan sonra da doğrudan gireceğini pek sanmıyorum.
Vardır bir bildikleri, çünkü Google bu sektörün en büyük oyun kurucusudur. Unutmayın bu hatırlatmamı. 🙂

Google gibi, neredeyse tüm internet altyapısını indexleyen ve yan yazılımlarla kontrol eden, geliri pek çok ülkenin bütçesinden daha fazla olan bir işletmenin; her aşamasını duyurduğu, haberdar olduğu, veri akışını indexlediği ve herkesten önce haberdar olduğu bir kazanç sisteminde yer almaması imkansız derim. Ve google'ın gücü göz inünde bulundurulduğunda, en büyük para birimlerinden birisi olabileceğini söylemek hayal olmaz. Hem de güvenirlik açısından arkasında milyar dolarlık varlığının, prestijli isminin olması onu en zirvedeki para birimi haline getirecektir. Bir gün google derseki; google gelirlerini kendi para birimim ile ödeyeceğim. Ya da ödemelerini google para birimi ile yaparsanız şu kadar indirim yapacağım ... Hiç şaşırmayın . Vaz geçilmez ve en geçerli en reel para birimi olan coin olacaktır.

Forum istatistikleri

Konular
13.945
Kullanıcılar
6.976
Son üye
Jamesrhymn
Geri