Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Grafik yorumlama "MARUBOZU" formasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Doctor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Marubozu hakkında çok zor bir şey yok oldukça basit bir mum formasyonudur. Hemen açıklayayım.

Marubozu sadece gövdeden oluşan bir mumdur. İğneleri yoktur ne aşağıda ne yukarıda

Peki, marubozu neyin habercisidir. Kesinlikle olmamakla beraber yeşil Marubozu yükselişin habercisidir. Yeşil Marubozu görülen yerde yükseliş beklenir Kırmızı Marubozu düşüşün habercisidir ama dediğim gibi kesin değildir.

Şimdi hemen görsel olarak marubozuyu göstereyim

images (6).webp

Marubozu mum türü bu kadar basittir.

Benim gibi bu konu hakkında çok fazla bilgisi olmayanlar için mum formasyonun ne olduğunu da açıklayabilirseniz çok sevinirim. Daha detaylı bir anlatım ile daha fazla bilgi edinmek isterim

Benim gibi bu konu hakkında çok fazla bilgisi olmayanlar için mum formasyonun ne olduğunu da açıklayabilirseniz çok sevinirim. Daha detaylı bir anlatım ile daha fazla bilgi edinmek isterim
Formasyonlar aslında kurallardırdır. Bu marubozunun bir formasyonu yani kuralı var. Buradaki gibi gövdeden oluşan bir mum marubozudur rengine göre artışa veya düşüşü simgeler ama her zaman kesin sonuç vermez

Formasyonlar aslında kurallardırdır. Bu marubozunun bir formasyonu yani kuralı var. Buradaki gibi gövdeden oluşan bir mum marubozudur rengine göre artışa veya düşüşü simgeler ama her zaman kesin sonuç vermez
Mesajımı dikkate alıp cevap verdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Biraz da kendim araştırıp daha fazla öğrenmeye çalışacağım.

Formasyonlar aslında kurallardırdır. Bu marubozunun bir formasyonu yani kuralı var. Buradaki gibi gövdeden oluşan bir mum marubozudur rengine göre artışa veya düşüşü simgeler ama her zaman kesin sonuç berme
Mesajımı dikkate alıp cevap verdiğiniz ve bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim. Biraz da kendim araştırıp daha fazla öğrenmeye çalışacağım.
Rica ederim 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri