Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Grayscale, DLC Fonundan XRP’yi Çıkardı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekran Görüntüsü (1128).webp

Grayscale, yaptığı bir duyuruyla Digital Large Cap fonundan XRP'yi kaldırdığını bildirdi. Yerine herhangi bir seçim yapılmadığı ayrıca not edildi.

Yapılan açıklama şu şekilde :

“Üç Aylık İncelemenin ardından, Grayscale Digital Large Cap Fonu (DLC Fonu) için güncellemeleri duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. DLC Fonu, dijital varlık sınıfının (% 70 hedef kapsamı) büyük sermaye segmentine maruz kalmayı amaçlayan pasif, kurallara dayalı bir stratejidir. $XRP, DLC Fund’ın üç aylık incelemesinin ardından kaldırıldı. Dahil edilmeye uygun başka hiçbir varlık yok.”

Haber coinkolik sitesinden derlenmiş olup, yatırım tavsiyesi değildir.

-

Tüm bunları konulurken sağ gösterip sol vurmak olabilir diye paranoyakça bir düşünce dolaşıyor aklımda. Bu dava süreci bittiğinde ABD nin dijital parasını Ripple platformu çıkartacak denirse şaşırmam

Başka olumsuz haberlerde geliyor arka arkaya..
Mesela son bir haber : '' San Francisco merkezli ödeme teknolojileri şirketi, şirketin 200 milyon dolarlık C serisi finansman turuna liderlik eden Tetragon Financial Group tarafından dava edildi.''
Nedir ne değildir bilmiyorum ama son dakika haberi yukarıdaki gibi.

Tüm bunları konulurken sağ gösterip sol vurmak olabilir diye paranoyakça bir düşünce dolaşıyor aklımda. Bu dava süreci bittiğinde ABD nin dijital parasını Ripple platformu çıkartacak denirse şaşırmam
İyice düşürüp alttan almak için çok iyi bir proje olurdu. Ama bu kadar olaydan sonra biraz zor artık sanki. Bu kadar daşlanıp budaklanınca iyice bitti, diye düşündürüyor.

XRP düştükçe alasım geliyor sonra diyorum ya dahada düşerse garip bir döngüye girdim
Screenshot_20210106_140332_org.telegram.messenger.webp

Haftalık grafiğin şu anki durumu. Karar verme aşamasında. Yorum yok. Yatırım Tavsiyesi Değildir. 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.877
Kullanıcılar
6.960
Son üye
asilzade
Geri