Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Grayscale Firması Elindeki 9 Milyon XRP Ve XLM’i Sattı

Ekran Görüntüsü (1016).png

XRP cephesinde sular durulmuyor ve en belirgin destekçileri, en ciddi savunucu ve yatırımcıları dahi birer birer XRP saflarını terk ediyor.

Bitcoinsistemi sitesinde okuyuculara servis edilen habere göre, Grayscale Firması Elindeki 9 Milyon XRP Ve XLM’i Sattı. Yönetimi altındaki varlıkların 19 milyar dolar olduğu bildirilen Grayscale firmasının aldığı bu kararın etkilerinin, yakın zamanda daha derinden hissedileceği bildiriliyor.

Grayscale'nin elindeki XRP’leri satmaya başlamasındaki en büyük etkenin, Coinbase borsasının XRP’yi delist ettiği haberi olduğu iddia ediliyor.

Bybit verileri de bu hususta olan gelişmeleri doğrular durumda. Bybit verilerine bakıldığında, Grayscale firması son 24 saatte toplam 9189031 XRP ve 9743886 XLM’yi satmış gözüküyor. Bu satışlardan sonraki durum incelendiğinde ise, Grayscale’nin portföyünde kalan XRP miktarı halen 26.46 milyon civarında gözüküyor.

Verilen son bilgi ise , yapılan satışlardan gelen para ile ETC, BCH, LTC, ETH ve BTC yatırımlarının arttırıldığı bildiriliyor.

Son düzenleme:
Listenin krallarına yatırım yapmışlar. Madem öyleydi XRP'a en başta yatırmasalardı parayı. Ripple yöneticilerinin psikolojisini düşünemiyorum.

Hbaerin o kısmı dikkatimden kaçmış Benim için sevindirici oldu bu. Umarım devler ETC'ye yatırıma devam eder.
Çok büyük olmasa da, bir bulut platformuna ETC yatırımım var. Uzun vadede benim için iyi olabilir. 🙂

ETC görmek şaşırttı.

Hbaerin o kısmı dikkatimden kaçmış Benim için sevindirici oldu bu. Umarım devler ETC'ye yatırıma devam eder.
Çok büyük olmasa da, bir bulut platformuna ETC yatırımım var. Uzun vadede benim için iyi olabilir. 🙂
Uzun süredir ETC yatırımı yapan bir yatırımcıya rastlamamıştım, epey bir süredir ismini söyleyen dahi gerçekten görmedim. Ama varmış..🙂

Haber yalanlandı........

Cointelegraph sitesine yorum veren Grayscale’in sözcüsü mevcut haberi yalanladı. Bybit tarafından açıklanan 9.19 milyon XRP’nin ve 9.74 milyon XLM’in tasfiyesinin doğru olmadığını belirtti. Grayscale’in yatırım ürünlerinin hiçbirine borçtan kurtarma programı uygulamadığını söylediği bildiriliyor.

Forum istatistikleri

Konular
13.873
Kullanıcılar
6.958
Son üye
Creamyjem
Geri