Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Guggenheim Investments : Bitcoin 400.000 Dolar Olmalı

Ekran Görüntüsü (675).webp

Coinkolik haber sitesi sayfalarına taşıdığı bir haberde, para piyasalarının önemli bir şirketi olarak bahsettiği Guggenheim Investments ortağı Scott Minerd'in Bitcoin hakkındaki beklenti ve yorumlarına yer vermiş.

Yönetici ortak Scott Minerd, Bitcoin için oldukça yüksek sayılabilecek bir beklenti içerisinde. Bitcoin'in olması gerektiği fiyatlar için verdiği tahmin 400.000 dolar.

Ekran Görüntüsü (673).webp

Guggenheim Investments yöneticisi, yaptığı analizin Bitcoin'in az sayıda olmasına ve buna göre değerlenmesine dayandığını ayrıca belirtmiş.

--Bahsedilen haber sitesinden derlenmiş olup, yatırım tavsiyesi değildir. --

Hesabımızda en az 1 BTC olmadan böyle bir şey olmaz inşallah. 😀
Forum sayfalarının bazı bölümlerini takip etmede yazılanları gözden kaçırmış gibisiniz. Bildiğim veya öyle olduğunu hissettiğim iki forum üyesi bu rakamlarda bir portföye sahip sanırım, bu dileğinize pek katılacaklarını düşünmüyorum. 😀
Sizin hedefinize benzer miktarda bitcoine sahip olma hedefim vardı ama benim için artık ulaşması uzak bir görünümde.

Forum sayfalarının bazı bölümlerini takip etmede yazılanları gözden kaçırmış gibisiniz. Bildiğim veya öyle olduğunu hissettiğim iki forum üyesi bu rakamlarda bir portföye sahip sanırım, bu dileğinize pek katılacaklarını düşünmüyorum. 😀
Sizin hedefinize benzer miktarda bitcoine sahip olma hedefim vardı ama benim için artık ulaşması uzak bir görünümde.
Benim için de uzak hocam... 1 BTC yatırımı yapmam için nakit olarak 1 milyon TL'ye sahip olmam gerek ki o kadarlık kısmını BTC için ayırayım... 😀

@Vonzarovich ve @admin için durum farklı olabilir tabi. 😀

Benim için de uzak hocam... 1 BTC yatırımı yapmam için nakit olarak 1 milyon TL'ye sahip olmam gerek ki o kadarlık kısmını BTC için ayırayım... 😀

@Vonzarovich ve @admin için durum farklı olabilir tabi. 😀
Ben sepet olayını severim hocam. Altınımda var BTC de ETH de. 1 BTC var mı dersen. Vardı ev için kullandım derim. 1 BTC ye yine ulaşmayı hedefliyorum. Topladım biraz ama meret hep yukarı yönlü, alım fırsatı vermedi 1-2 gündür 🙂 Açıkçası benim için 1 Milyon TL olmasına gerek yok. Hanımın bilmediği para olsun bana yeter 🙂

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri