Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Gümüş(XAGg) bayrak mı var ?

LeoVinci

Speculator
sadsdasd.webp

Daha detaylı bir grafik hazırlamak istiyordum basit bir şekilde gördüğümü direkt aktarmak istiyorum şuan sizlere aramızda gümüş takipçileri var ise göz atmasını istiyorum bilindiği üzere gümüş madeni, altından zor çıkarılan bir emtiadır.

Benim görüşüm ilerliyen zamanlarda gümüşe yönelim daha da artacaktır peki neden artacaktır kesinlikle ucuz bir emtia olduğu için özellikle teknoloji alanında ün yapacağını düşünüyorum. Konumuza gelelim, günlük ve 3 günlük grafikler de bir bayrak oluşumu fark ediyorum.

*Bayrak hedefi ise 10.09 TL ve 9.53 TL arası olabilme ihtimali yüksek olduğunu görüyorum.

3 günlük grafiklerde bolinger bandında dibi görüp oversold olmuş durumdadır. 2022' ye yakın veya 2022 1. çeyreğinde bayrak tamamlanır ümidi ile grafiği buraya bırakıyorum.

Değerlendiren arkadaşlarımız olursa yorum atabilir zamanı gelince 🙂

Yatırım Tavsiyesi Değildir.

Forum istatistikleri

Konular
13.701
Kullanıcılar
6.900
Son üye
servercc
Geri