Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Haftasonu Başlayan Düşüş Devam Ediyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Aykdr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
BTC.webp
Hafta sonu Elon Musk'ın yaptığı , ''Bitcoin aşırı enerji tüketiyor. Bu yüzden Tesla Bitcoin ile alım yapma kararını askıya aldı'' açıklaması olay yaratmıştı.

İnsanlar, Tesla'nın elindeki Bitcoin'leri satabileceği endişesiyle, ellerindeki Bitcoin'leri satmaya başladı. Bu panik satışlarından dolayı yaşanan %20'lik düşüş yaşadı ve düşerken altcoinleride yanında götürdü.
Dün yaptığı açıklamada, Tesla'nın tek bir tane bile Bitcoin satmadığını söyledi. Bu açıklama düşüşü durdursada, piyasanın yönünü değiştirmeye yeterli olmadı. Piyasa hala düşüşte.

Peki amacı Bitcoin'i düşürmek olabilir mi ?
Veya durduk yere neden böyle bir açıklama yapma gereği duydu ?
Yani bu açıklamadan sonra Elon Musk'ın ne yapmaya çalıştığı hakkında pek yorum yapmak mümkün değil.Yani öve öve bitiremediği kripto parayı şuanda neden yerin dibine sokuyor. Birçok soru ve bir çok ihtimalin olduğunu düşünüyorum.

Yaptıkları tam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu cinsinden. Hem kötülüyor sonra bir başka kişinin twitinin altında Tesla henüz BTC satmadı ki diyor. E satmadıysan bu manipüleyi neden yapıyorsun gerçekten çok garip.

Hocam yazarken biraz daha özen gösterin bazı yerler anlaşılmıyor.

Peki amacı Bitcoin'i düşürmek olabilir mi ?
Veya durduk yere neden böyle bir açıklama yapma gereği duydu ?
Yani bu açıklamadan sonra Elon Musk'ın ne yapmaya çalıştığı hakkında pek yorum yapmak mümkün değil.Yani öve öve bitiremediği kripto parayı şuanda neden yerin dibine sokuyor. Birçok soru ve bir çok ihtimalin olduğunu düşünüyorum.
ego tatmin ediyor ve gündemde kalmaya çalışıyor

Yaptıkları tam bu ne perhiz bu ne lahana turşusu cinsinden. Hem kötülüyor sonra bir başka kişinin twitinin altında Tesla henüz BTC satmadı ki diyor. E satmadıysan bu manipüleyi neden yapıyorsun gerçekten çok garip.

Hocam yazarken biraz daha özen gösterin bazı yerler anlaşılmıyor.
Bu adamın yüzünden 500 milyar dolar zarar etti piyasa. Sadece gündem olmaya çalışıyor. Herkese güç gösterisi yapıyor '' Piyasa benim elimde'' mesajı veriyor.

büyük coinleri ellerinde bulunduranlar bu tarz manipülasyonları her zaman yaptılar. nitekim bir kripto para borsasıcısı kendi şirketinden ayrılıp yenisini açarak da bu tarz girişimlerde bulunuyor. bir süre daha düşüş devam edecektir ancak sonra artacağını düşünüyorum

Forum istatistikleri

Konular
13.706
Kullanıcılar
6.902
Son üye
Poyraztr0
Geri