- BNB
- 0,00036305
Merhaba arkadaşlar $BİTHERİN video yarışması için başlamışken birmkanal kurayım diye yola çıktım. Farklı tarzda içerikler ile bildiklerimi anlatıyorum.
Hamster Kombat bildiğiniz gibi 100 milyondan fazla kayıtlı oyuncuya ulaşmış bir telegram botu aslında bir borsa simülasyon oyunu olarak hizmet veriyor. Hamster Kombat oyununyerel tokeni olan $HMSTR token 26 Eylül günü binance,okx ve by bit olmak üzere bir çok borsada listelenecek.
Listeleme öncesinde binance launchpool ödül havuzu etkin olacak ve 3 gün boyunca ödül havuzuna katılımlar devam edecek. Ayrıca listeleme sonrası süper earn ile de yüksek apy feğerine sahip stake etkinliği aktif olacak. Bu etkinliklerin resmi duyurusu yapılınca sizlere duyuracağım.
Hamster airdrop dağıtımı skin al kısmında yer alan başarılara, anahtar sayısına ve saatlik kazanç ile ref sayısına bağlı olarak dağıtılacak. Dağıtım işlemleri 24 Eylül günü gerçekleştirilecektir.
Çekim işlemleri için adres belirtme ve cüzdan bağlama işlemleri ise en son 21 Eylül günü gerçekleştirilecektir. Daha önce ton cüzdan bağlama yapanlar reset tuşuna basarak cüzdan adreslerini değiştirme yapabilmektedir.
Eğer imkanınız var ise veya daha önce yapmadıysanız bir kartı 25 seviye yapmanız sizin için güzel bir başarı sıralaması almanıza imkan tanır en ucuz kartta kyc kartı olarak görünüyor. Mğmkğn oldupumca çok kartı 15 üzerine çıkarmanız da etkili olacaktır. Ayrıca skin alanından karakter kartları açmanız da iyi olacaktır. Gelişme ve açıklama oldukça buradan size bilgi vereceğim. Aşağıda hazırlamış olduğum YouTube videosunu izleyebilirsiniz.