Vonzarovich
Visionary
- BNB
- 0,00080066
Aslında Hamster Kombat Dağıtım belli oldu demek tam anlamıyla doğru olmaz. Çünkü nedense şu güne kadar hala tam net birşey aciklamadilar. Millet anahtara yoğunlaştı, görevleri yerine getirmeye çalıştı falan. Millete deli gibi anahtar buldurdular. Bir sürü oyun indirip oyunlar oynadılar. Sonunda da gördüğüm anahtar başı 3 token falan. Oda kilitli kısımları var.
İşin sonunda görünen az çalışan kazandı. Çünkü birden fazla hesabı olup saatlik kazanca yoğunlaşan birisi, gecesini gündüzüne katan tek hesaplı birinden fazla kazandı.
Kazanç dengesi konusunda daha şimdiden çok eleştiri var. 1 milyon yapmak kolayken örnek veriyorum 250 token vermisse. 4 milyona 1100 falan vermiş. Ama 1 milyona bir günde bile ulaşabilirsiniz. 4 milyona ulaşmak çok zor. Belli bir noktadan sonra gitmiyor. Hele 8-9 milyonları hiç saymiyorum bile.
Kilit olayı sanırım sürpriz oldu. Ortalama 10 da 1 olarak gördüm ben açılacak miktarı ama belli de değil sanırım.
2. Sezona başladılar ve bu sezonda kullanıcıları tutmak için kilit mekanizması yaptılar olarak düşünüyorum