Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Hamster Kombat Dağıtımlar Belli Oldu

Screenshot_2024-09-22-06-08-23-70_41ed3ab6d73ae55b4aad69deee9ba87b.webp

Aslında Hamster Kombat Dağıtım belli oldu demek tam anlamıyla doğru olmaz. Çünkü nedense şu güne kadar hala tam net birşey aciklamadilar. Millet anahtara yoğunlaştı, görevleri yerine getirmeye çalıştı falan. Millete deli gibi anahtar buldurdular. Bir sürü oyun indirip oyunlar oynadılar. Sonunda da gördüğüm anahtar başı 3 token falan. Oda kilitli kısımları var.

İşin sonunda görünen az çalışan kazandı. Çünkü birden fazla hesabı olup saatlik kazanca yoğunlaşan birisi, gecesini gündüzüne katan tek hesaplı birinden fazla kazandı.

Kazanç dengesi konusunda daha şimdiden çok eleştiri var. 1 milyon yapmak kolayken örnek veriyorum 250 token vermisse. 4 milyona 1100 falan vermiş. Ama 1 milyona bir günde bile ulaşabilirsiniz. 4 milyona ulaşmak çok zor. Belli bir noktadan sonra gitmiyor. Hele 8-9 milyonları hiç saymiyorum bile.

Kilit olayı sanırım sürpriz oldu. Ortalama 10 da 1 olarak gördüm ben açılacak miktarı ama belli de değil sanırım.

2. Sezona başladılar ve bu sezonda kullanıcıları tutmak için kilit mekanizması yaptılar olarak düşünüyorum

Saatlik üretim 6 milyondu, tüm taskları yaptım, anahtar 100 lerdeydi, her kartım lvl 15 üstüydü, ref 9 ve verilen 1587

Hayal kırıklığı olacağı az çok tahmin ediliyordu ama biraz fazlası oldu

Saatlik üretim 6 milyondu, tüm taskları yaptım, anahtar 100 lerdeydi, her kartım lvl 15 üstüydü, ref 9 ve verilen 1587

Hayal kırıklığı olacağı az çok tahmin ediliyordu ama biraz fazlası oldu
Ben son aylarda hiç ugrasmadim. Ama toplamı sizi geçiyor. Zorlamadim yani öyle düşünün.

Hesaplamak hassas iş. Herkes yapamıyor işte.

Zorlukları hesaba katarak bir algoritma belirlemeliydiler. Basite kacmislar.

Maksimum 20-30 dolar dağıttı gibi duruyor. Hemde en başından girip o kadar emek verenlere bile.

Bir sürpriz olup fiyatı yukarı cekmezlerse kilitlerden dolayı milletin eline pek birşey geçmeyecek ilk aşamada. Sonrasında da kalanın çok para edeceğini düşünmüyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.641
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri