Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

This is a sample guest message. Register a free account today to become a member! Once signed in, you'll be able to participate on this site by adding your own topics and posts, as well as connect with other members through your own private inbox!

Hangi Alt Coinlere Yatırım Yapmalıyım?

Öncelikle merhaba,

Biliyorum çoğu kişi bunu cevaplamak istemeyecek.
Yatırım tavsiyesi vermek doğru ve etik bir şey değil lakin kripto borsasında yeni yeni bulunuyorum.
Bu alanı bulmamı sağlayan şey son 1 aydır coinlerin artışı oldu bende doge coine biraz yatırım yapmıştım.
Son artıştan sonra iyi gelir kazandım. Bu işten risklide olsa para kazanabileceğimi anladım ama doge daha ne kadar çıkar veya bir gecede dibi görür mü? Bunu kimse söylemez.
Ama başka yatırım yapabileceğim alt coinler arıyorum, Bunu yatırım tavsiyesi vermek olarak görmeyin sadece siz alt coin alcak olsanız veya aldıysanız hangi coini aldınız, hangi coinden artış bekliyorsunuz bunu söylerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.

Lütfen daha okunaklı konular oluşturalım.
Doğru kategorilere konular açalım, Bu bir tartışma konusudur, Teknik analiz ile alakası yoktur.

Biliyorum çoğu kişi bunu cevaplamak istemeyecek.
Neden cevaplanmasın ki?
Defalarca konuşuldu bu konular sizler için tekrar konuşuruz.

Ama başka yatırım yapabileceğim alt coinler arıyorum, Bunu yatırım tavsiyesi vermek olarak görmeyin sadece siz alt coin alcak olsanız veya aldıysanız hangi coini aldınız, hangi coinden artış bekliyorsunuz bunu söylerseniz çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim.
Wiki sayfamızı gezdiniz mi?
Aldığımız coinleri genelde konularda konuşuyoruz Yatırım tavsiyesi vermeden sohbetini yaparız.

Kesinlikle wiki sayfasını gezin arkadaşlar. Bir çok kripto paranın Türkçe anlatımları var, nelere yatırım yaptıkları, amaçları aklınıza gelen tüm soruların cevapları vardır, yoksa bile sorarak cevaplandırabilirsiniz.

Ayrıca yazarken enterı iki defa kullanın korkmadan 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.700
Kullanıcılar
6.898
Son üye
xenfocus
Geri