Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Hangi kripto para?

Hangi coini tercih edersiniz?

• Bitcoin

• Doge coin

• ETH

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Selamlar,
Kripto paralar günümüzde neredeyse herkesin aktif olarak kullandığı sanal paralardır.
Sizin en sevdiğiniz sanal paralar nelerdir?
Tabiki daha birsürü kripto para var fakat ben en aktif olarak kullandığım kripto paraları koydum. Bu kripto paralardan sizce hangisi daha güzel veya siz hangi kripto paraları kullanıyorsunuz? Anketten cevaplarsanız sevinirim. Benim en aktif olarank kullandığım kripto para bitcoin çünkü bana diğerlerinden daha fazla gelir getiriyor tabiki diğer kripto paralarda kullanıla bilir fakat benim tercihim bitcoinden yana oluyor. Sizde cevaplarsanız sevinirim.
(YTD)

nedense her zaman LTC yi sevdim bir özelliğide yok 🙂 YTD

Selamlar,
Kripto paralar günümüzde neredeyse herkesin aktif olarak kullandığı sanal paralardır.
Tabiki daha birsürü kripto para var fakat ben en aktif olarak kullandığım kripto paraları koydum. Bu kripto paralardan sizce hangisi daha güzel veya siz hangi kripto paraları kullanıyorsunuz? Anketten cevaplarsanız sevinirim. Benim en aktif olarank kullandığım kripto para bitcoin çünkü bana diğerlerinden daha fazla gelir getiriyor tabiki diğer kripto paralarda kullanıla bilir fakat benim tercihim bitcoinden yana oluyor. Sizde cevaplarsanız sevinirim.
(YTD)
anket sıklarını keşke arttırsaydınız.

doge trol amaçlı çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam doğrumu acaba

Yatırım tavsiyesi niteliğinde yorumlar yasaktır bu yüzden YTD eklemelisiniz.
Bence dogecoin çünkü genellikle büyük düşüş yapmiyo ve bu aralar zaten yükşelişte ikinci olarak tabi bitcoin tercih edebilirim.

!!BURDA HERHANGİ BİR YATIRIM TAVSİYESİ YOKTUR!!
DOGE coin son zamanlarda güzel yükselişler gösterdi ve hacminide artırarak top10 coin listesinde yerini aldı

Selamlar,
(YTD)
Merhaba.kripto para olsunda hangisi olursa olsun yeterki çantada bikac çeşit bulunsun..hepsi gün gelecek hayatın her alanında kullanılacak..

Forum istatistikleri

Konular
13.929
Kullanıcılar
6.972
Son üye
crypthonite
Geri