Neler yeni

Hangisi daha doğru olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu başlıklarının tamamı küçük/büyük harflerden oluşmamalı.
Yatırım yapmak istesem kripto para borsasına mı ? yoksa normal klasik borsaya yatırım yapmak mı daha iyi olur ?
YTD

Çözüm
Yatırım yapmak istesem kripto para borsasına mı ? yoksa normal klasik borsaya yatırım yapmak mı daha iyi olur ?
YTD
DİKKAT!!! Söylediklerim kesinlikle bir yatırım tavsiyesi değildir.
Aslında kripto para kazanabileceğim birçok yol var bana kalırsa normal borsadan yürüsen iyi olabilir çünkü kriptodan gelir elde edene kadar normal borsada ki para da artışa geçebilir.
YTD
Aslında kripto para kazanabileceğim birçok yol var bana kalırsa normal borsadan yürüsen iyi olabilir çünkü kriptodan gelir elde edene kadar normal borsada ki para da artışa geçebilir.

Çözüm
Söylediklerim kesinlikle kişiye yönelik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bana kalırsa çeşitli borsa programlarından cüzi miktarlarda döviz alım satım yaparak ya da alt coin alım satımı yaparak paranı katlayabilir bilir sonradan ise büyük yatırımları hedefleyebilirsin bu senin için daha iyi olacaktır.

@xXPesimistXx,
Her iki borsayı da detaylı inceleyip, hangisine daha hakim olabilirsen ona yatırım yapsan senin için daha iyi olur.
Söylediklerim kesinlikle kişiye yönelik bir yatırım tavsiyesi değildir. Bana kalırsa çeşitli borsa programlarından cüzi miktarlarda döviz alım satım yaparak ya da alt coin alım satımı yaparak paranı katlayabilir bilir sonradan ise büyük yatırımları hedefleyebilirsin bu senin için daha iyi olacaktır.
eğer yatırım yapmayı düşünürsam bunlrı mutlaka değerlendireceğim. teşekkürler.
YTD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.681
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri