Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

hayatınızdaki en büyük pişmanlık?

keşke bunu yapmasaydım dediğiniz şeyler varmı? varsa yorumlara yazın.
pişmanlıkları dile getirmek belki birşeyi değiştirmez ama forumdaki üyelere faydası olabilir.

En fazla 50 adeti falan görmüşümdür hocam. Al-sat yapardım. Bir kaç dolar kazanırdım. Yani bir tanesini atamadık bir köşeye. 😁

Ama tabii şaka bir yana işin bir de realitesi var. O zamanlar Bitcoin'e hiç güvenmiyordum. Benim için ufak paralar kazanmak için basit bir fırsattı sadece. Ama özünde karanlık kişilerin ticaret parası olarak kabul ediyordum. Ki uzun yıllar da öyle oldu gerçekten. Deep Web'in, kirli ticaretlerinin parasıydı..

O yüzden ufacık bir kâr gördüğümde hemen elden çıkartıyordum.

En fazla 50 adeti falan görmüşümdür hocam. Al-sat yapardım. Bir kaç dolar kazanırdım. Yani bir tanesini atamadık bir köşeye. 😁

Ama tabii şaka bir yana işin bir de realitesi var. O zamanlar Bitcoin'e hiç güvenmiyordum. Benim için ufak paralar kazanmak için basit bir fırsattı sadece. Ama özünde karanlık kişilerin ticaret parası olarak kabul ediyordum. Ki uzun yıllar da öyle oldu gerçekten. Deep Web'in, kirli ticaretlerinin parasıydı..

O yüzden ufacık bir kâr gördüğümde hemen elden çıkartıyordum.
Hocam Zarar olmasın sıkıntı yok bence :F

Forum istatistikleri

Konular
14.027
Kullanıcılar
7.006
Son üye
Yusuf333
Geri