Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Hazine ve Maliye Bakanlığından Kripto Açıklaması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Juf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Tamamen yüzeysel ve geleneksel bir açıklama.
Ne bir teknik ayrıntı ne de bilgilendirici bir değerlendirme yapılmış.
Biz de takip ediyoruz zaten 🙂
Laf olsun torba dolsun misali...
Hiçbir kıymet-i harbiyesi olmayan bir açıklama olmuş.

Benim aldığım duyum özellikle son günlerde BTCTurk ve Paribu başta olmak üzere cimer e rekor sayıda şikayet gittiği. En çok şikayet edilen konunun bunlar olduğu yönünde.

En çok şikayet edilen yükselince sattırmıyorlar, düşünce aldırmıyorlar hesabı. Sürekli ulaşılamayan hata veren işlemler vs. Sistem kilitlendi, teknik arıza vs. Bahanesi sürekli.

BTC nin sert düşüşü zamanı bizim borsalar pert. Ada rekor kırarken bizim borsalar pert. Çok birşey söylemeye gerek yok fazla.

Bu kadar şikayetin ardından doğal olarak birileri olayı inceleme gereği duyacaktır.

Türk Borsalarından Uzak Durmak Gerek.

Bazen duyuyorum çevremden hani bu kilitlenme olaylarının önüne geçilir vergi gelirse diye.

Hemen örnekleme istiyorum.

Dolar çok sert düşüyor ya da yükseliyor diyelim.

Hangi banka üzerinden alım satım gerçekleştirebiliyorsunuz

Bahane: sistem bakımda, kur güncelleniyor vs.

Çok farklı olmaz yani. Ha sadece benim durumumda olduğu gibi emir var ama hata nedeniyle gerçekleşmemiş, onun geri dönüşü olur. Yoksa yine sert hareketlerde aynı sorun devam eder.

Vergi gelir kripto para tanınmış olur, belki ilerde belirli kurallarda gelir ama ilk aşamada devlet alacağı vergiye bakar. 🙂

Şahsi görüşüm dür 🙂

Bazen duyuyorum çevremden hani bu kilitlenme olaylarının önüne geçilir vergi gelirse diye.

Hemen örnekleme istiyorum.

Dolar çok sert düşüyor ya da yükseliyor diyelim.

Hangi banka üzerinden alım satım gerçekleştirebiliyorsunuz

Bahane: sistem bakımda, kur güncelleniyor vs.

Çok farklı olmaz yani. Ha sadece benim durumumda olduğu gibi emir var ama hata nedeniyle gerçekleşmemiş, onun geri dönüşü olur. Yoksa yine sert hareketlerde aynı sorun devam eder.

Vergi gelir kripto para tanınmış olur, belki ilerde belirli kurallarda gelir ama ilk aşamada devlet alacağı vergiye bakar. 🙂

Şahsi görüşüm dür 🙂
vergi için çözümümüz hazır
domain alındı bile 🙂

Forum istatistikleri

Konular
13.919
Kullanıcılar
6.967
Son üye
ekber96
Geri