Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Hedera HashGraph (HBAR)

Genel Amacı
Merkeziyetsiz uygulamalar, düşük maliyetli hızlı transferler
Kripto Para Tam Adı
Hedera HashGraph
Kripto Para Kısa Adı
HBAR
Madencilik Var mı?
Hayır
Çıkış Tarihi
2019
Web Sitesi
https://www.hedera.com
hbar.png

Hedera HashGraph (HBAR) kendilerini Bitcoin ve Ethereum'un bir sonraki versiyonu olarak tanımlamaktadırlar. Bitcoin ilk, Ethereum 2, Hedera HashGraph (HBAR) üçüncü jenerasyon şeklinde bir tanımlamaları mevcut.

Tanımları geçersek gelelim işin aslına. Aslında ben çıkış şeklini Litecoin'e benzettim. Bitcoin'le bir kavgam yok, onun rakibi değilim, Bitcoin büyük ödemeler için ben daha küçük ödemeler içinim denmişti bir zamanlar. Buraların eskileri bilir. Tek farkı üzerinde merkeziyetsiz uygulamaların geliştirilebiliyor oluşu.

Kısaca HBAR düşük ücretler ile yüksek hızda gönderim ve aynı özellikleri üzerinde bulunan merkeziyetsiz uygulamalara da kullandırmayı vadediyor diyebiliriz. İşlem sayısına bakıldığında saniye de 10 bin işlem gerçekleştirilebiliyor. Bu sayı Bitcoin için 3, Ethereum için 12

HBAR için bir maksimum arz bulunmuyor. Şuan toplam arzı 50 milyar ve yaklaşık 7.5 milyar dolaşımda bulunan arzı mevcut.

Moderatör tarafında düzenlendi:
2019'dan beri piyasada olmasına ve ilk 100'de bulunmasına rağmen şu an ilk kez görüyorum. Kendini üçüncü jenerasyon olarak tanımlayan bir sürü coin var, HBAR en azından şu ana kadar bu konuda iddialı olamamış anlaşılan. Grafik performansını da beğenmedim.

Forum istatistikleri

Konular
13.654
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri