- BNB
- 0,00042005
Helps Steps uzun yıllardır ülkemizde adımların iyiliğe dönüşsün kampanyası ile adım at kazan uygulaması olarak hizmet vermektedir. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, LÖSEV, HAYTAP gibi kurumlar ve kulüpler ile de iş birliği içinde olan bir uygulamadır. Kullanıcılar Helps steps ile yürüyüşleri ve fiziksel diğer aktiviteleri sonucunda HS kazanmaktadır. Kazanılan bu HS ler ise paraya yani nakite değilde yardım kuruluşlarına bağışlanmaktaydı. Ayrıca kullanıcılar HS market aracılığı ile adımları karşılığında ürün alışverişide yapabiliyordu.
Helps Steps ekibi bir süre önce TOSLA ile anlaşarak adımların nakite dönüşmesini sağlamaya çalışmıştı. Ancak bir süre sonra bu anlaşma sonlandırıldı. Bir süredir Blockchain tabanlı bir gelişim göstermek isteyen ekip geçen haftalarda iki büyük duyuru yaparak blockchain alanında önemli gelişmeler kat etti ve HSX tokeni piyasaya sürdü. Omchain platformu ve Bitci Borsası ile yapılan anlaşmalar sonucunda HSX token EVM uyumlu Omchain ağında oluşturularak kullanıcılara sunuldu.
HSX token ile kullanıcılar yapmış oldukları fiziksel aktiviteler sonucunda HSX token kazanacak ayrıca eskiden kazanmış oldukları HS leride HSX tokene dönüştürebilecek, bunun yanı sıra oluşturulacak rozet sistemi ile uygulamanın kullanımı daha da artırılmaya çalışılacak. HSX token için 1 milyar arz belirlenmiş olup ilk piyasaya çıkış arzı ise 250 milyon olarak belirlenmiştir. Ayrıca 1 HSX =0.07 TL üzerinden piyasaya sunulacaktır.
HSX token için yapılan anlaşmalar aslında bir dönem moda olan oyna kazan, yürü kazan sistemlerinin aynısı olarak işlem görecektir. HSX token ile ilgili detaylara helps steps web sitesi yada sosyal medyaları üzerinden ulaşabilirsiniz.
Litepaper için ise aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
HSX Token Ön Satış & Arz Oranları | Bitci Türkiye
HSX ve onlarca takım Bitci.com.tr ile kripto para dünyasında! Ön satıştan faydalan, arz oranını öğren, özel fırsatları kaçırma!
www.bitci.com.tr
Uygulamayı kullanmak isteyenler için
Ref Kod: SATOSHITURK
Kazanılan her 50 bin adım bireysel kampanyalara bağışlanacaktır. (Vonzarovich)
Moderatör tarafında düzenlendi: