Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Hem üye ol kazanmaya başla benden de bir ödül gelecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Theleoncoin

Whale
Moderatör
Benim referansım ile bitci borsasına üye olan kullanıcılara 10000 TL işlem hacmine ulaştıklarında ekstra ödül vereceğim. Ödül çekiliş ile olacak çekiliş görüntüsünü buradan paylaşacağım

Ayrıca yeni üyelere özel bitci çark ile çarkı çevirerek ekstra ödül kazanabilirsiniz ayrıca yarın yeni bir ön satış var en az 5x bekliyorum. YTD

Referans için üye olurken leoncoin yazabilir yada aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz kyc zorunlu

Ödül miktarı güzel olacak daha sonra açıklayacağım

Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim hocam ilk 10 kullanıcı için farklı bir ödül olabilir acele yazdım detayları belirleyip özel bir ödül hazırlyabilirim belirli sayıda kullanıcıya daha fazla ödül verebilirim 🙂

1- hangi ön satış var hocam?
2- ilk üyelerindenim biliyorsun bitcinin. O yüzden malesef bu etkinliğe ben katılamayacağım. Eşim kripto dünyasına adım atmak istiyor. Belki onu bulaştırırım 🙂

1- hangi ön satış var hocam?
2- ilk üyelerindenim biliyorsun bitcinin. O yüzden malesef bu etkinliğe ben katılamayacağım. Eşim kripto dünyasına adım atmak istiyor. Belki onu bulaştırırım 🙂
Ön satış detaylarını yarın yazarım hocam yapay zeka ile nft oluşturma programı etkinlik bitciden değil bu arada şahsi karşılıyorum affilite programına kaydoldum kendi projem için ön çalışmalar diyelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
13.642
Kullanıcılar
6.888
Son üye
Malibskrt
Geri