Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Herkes Bitcoin Alıyorsa?

Arkadaşlar Changpeng Zhao açıklamasına göre kurumsal yatırımcılar sürekli Bitcoin alıyor,
Coinbase ve belli bir kaç borsa cüzdanlarına bakıldığında ise sürekli bir alım hareketleri söz konusu o halde kim satıyor bunu sessiz sedasız...

Nakit ihtiyacı olanlar, yeterince kar ettiğini düşünenler, aklındaki vade süresi dolanlar… Firmalar BTC yatırımı yaptıklarında açıklıyorlar, peki sattıkları zaman açıklıyorlar mı?

Halka arzı olan şirketler alım satımlarda bildirim yapmak zorunda. Diğer şirketler içinse ülkesine bağlı değişmekle beraber yüklü nakit giriş çıkışları belli olur sanki. Yani söylentiden gerçeğe gibi

Bununla ilgili bir haber okumuştum geçen hafta. Kurumsalların alımlarına karşı balinalar ve madenciler Bitcoin satıyor diyordu haberde. Ancak madencilerin satışlarında düşüş olduğundan da bahsediyordu. Balinalar satışa devam ediyor olabilir. Belki de şirketler açıktan 3 alırken el altından 5 satıyordur.

Nakit ihtiyacı olanlar, yeterince kar ettiğini düşünenler, aklındaki vade süresi dolanlar… Firmalar BTC yatırımı yaptıklarında açıklıyorlar, peki sattıkları zaman açıklıyorlar mı?
Bununla ilgili bir haber okumuştum geçen hafta. Kurumsalların alımlarına karşı balinalar ve madenciler Bitcoin satıyor diyordu haberde. Ancak madencilerin satışlarında düşüş olduğundan da bahsediyordu. Balinalar satışa devam ediyor olabilir. Belki de şirketler açıktan 3 alırken el altından 5 satıyordur.

Çok güzel tespitler. Yaptıkları işlemleri anından duyurmuyorlar. İnsanların gözleri haberlerde. Alım satım haberleri ile hareket ediyorlar. Şirketler sattıklarını veya aldıklarını anında duyurursa oluşabilecek panik havasını bir düşünün...

Aynı zamanda 5 satıp düşüşe sebep olarak yeniden almak istediği fiyata geldiğinde alıp yaparak 3 değil 5 değil 7 alıyordur miktar arttırarak.

Forum istatistikleri

Konular
14.118
Kullanıcılar
7.080
Son üye
omer9216
Geri