KriptoLuis
Master
- BNB
- 0,00063250
HitBTC kripto borsasına kayıt olalı uzun zaman olmadı. Burayı bazı platformlardan kazandığım ve her kripto borsasında listelenmeyen token takası araştırmalarım sonucunda buldum. KYC yaptırmama gerek kalmadığı için de ara sıra kullanıyorum. Kanalını takip ettiğim bir Youtuber var ve O bazı takipçilerinin bu borsayla ilgili problemler yaşadığını söyledi. DCN diye bir coin var. Bir anket sitesinin coini. Diş problemleri ile ilgili sorular oluyor. O sitenin anketlerini doldurarak bu coini kazanabiliyorsunuz. Bu coin HitBTC borsasında listeleniyor. Bazı insanların DCN coinlerine bu borsa el koymuş ve işlem yapılmasına izin vermemiş.
Açıkçası, ben bu borsayı çok gerekli olmadıkça kullanmıyorum. Büyük bir para yatırma niyetinde de değilim. Bunu yalnızca diğer borsalarda listelenmeyen tokenleri değiştirmek için kullanabilirim. Siz de dikkatli olun ve yüksek meblağlar yatırmayın.
Açıkçası, ben bu borsayı çok gerekli olmadıkça kullanmıyorum. Büyük bir para yatırma niyetinde de değilim. Bunu yalnızca diğer borsalarda listelenmeyen tokenleri değiştirmek için kullanabilirim. Siz de dikkatli olun ve yüksek meblağlar yatırmayın.