Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

HoneyGain Güncellendi (Ödeme Kanıtları ile)

Merhaba, Daha önce forumda açılmış olan konunun eski ve güncel durumu içermemesi nedeni ile son güncel hali ile yeni bir tanıtım yapmak istedim.

Honeygain, işletmelerin kullanıcılara(bizim ağımıza) bağlanmasına izin veren bir proxy ağına sahiptir. Paylaştığımız ağ için ödeme alırız. Honeygain uygulamasının bilgisayarımız veya telefonumuz üzerinde çalışmasının internetimiz üzerinde çok bir etkisi olmuyor, çalıştığını bile hissetmiyorsunuz yani.

Honeygain uygulamasına referans linki ile üye olduğunuzda size 5 dolar değerinde 5000 puan veriyor ama bizim için önemli olan nokta bu değil. Yeni güncellemeden sonra sistemde 2 çeşit kazanç bulunuyor. Bunlardan birisi başlangıçtan beri devam eden puan üzerinden kazanç sağlamak ve burada minimum çıkış 20 dolar olarak belirlenmiş durumda. Yani bize başlangıçta verdiği 5 doların üzerine bi 15 dolar daha kazanç sağlamamız gerekiyor çekim yapabilmek için.

Yeni gelen güncelleme sonrası eklenen 2. kazanç çeşidi iste JMPT token kazandırıyor ve minimum çekim limiti olmadan çıkış yapabiliyoruz. Ekstra olarak şuan kısa süreli bir kampanya yapıyorlar ve JMPT üzerinden kazanç sağlamayı seçerseniz kazancınızın yüzde 50 si kadar ekstra bir kazanç elde ediyorsunuz.

Ekstra olarak JMPT tokenin çekimini yaptığımız bölüm olan JumpTask sayfasına girdiğimizde karşımıza offers seçeneği çıkıyor. Orada belirli görevleri yerine getirerek ekstra yüksek kazançlarda elde edebiliyoruz. Kullanmak isteyenler için gayet güzel kazanç sağlamaktadır.

Son olarak her 24 saatte bir site üzerinde bize Lucky Pot açtırıyor ve buradan 0.01$ ile 10$ arası bir çekilebilir bakiye kazanıyoruz.

NOT: JMPT token şuan sadece pancakeswap üzerinde işlem görmektedir.

Referanslı link: https://r.honeygain.me/PSIME090E9
Referanssız Link: https://dashboard.honeygain.com

Ödeme kanıtları :

Kanıt 1.webp

Kanıt 2.webp

Kanıt 3.webp

Yaklaşık 15-20 lira için bence sisteminizi yorduğunuza değmez
Sistemi kesinlikle yormuyor hocam, Ağ ve cpu verilerinde uygulama çalışıyorken ve kapalıyken hiçbir fark olmuyor. Sisteme etki etmeden arkada usul usul çalışıyor kendisi. Günde ortalama 100 200 mb falan veri kullanıyor zaten oyüzden etkisi yok denecek kadar az

Earnapp'dan sonra ben de tüm riskleri alarak honeygain kullanmaya karar vermiştim. Ben de jmpt token üzerinden kazanç sağlamayı aktifleştirdim ve oradan devam ediyorum. Günlük bonuslardan yüksek bir şeyler gelirse güzel oluyor. Onun dışında pek veri çekmiyor o yüzden yüksek bir kazanç beklemeyin.

Bilgisayarda mining vs yapmadığı için bilgisayarı yoran bir kısmı yok fakat internetinizi başka ülkelerdeki kullanıcılar ile aynı ip üzerinden paylaşmanın bazı riskleri var, araştırılınca ortaya çıkıyor. Yine de tüm riskleri alarak kullanmaya karar verecekler için şunu söyleyeyim.

19 Temmuzda kullanmaya başlamışım. Bugün itibariyle 0.48 JMPT token çekmişim, şu anda hesapta da 0.37 JMPT var. Fee ücretleri genelde 0.04 civarı oluyor. 1 JMPT token 2$ civarı. Yani yaklaşık 1.7$ kazandırıyor. 1 ay için değer mi bilmiyorum ama beklentiniz para kazanmak ise değmez. Fakat beklentiniz kenarda dursun pancakeswap dışında bir borsaya girerse rakamı fırlar diye düşünüp biriktirmek ise kullanabilirsiniz.

Forum istatistikleri

Konular
13.672
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri