Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

Hot(holo) hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Mavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Selamlar, kendimce yüklü bir yatırımım bulunuyor. Başkalarının aklına uyduk kazara almış olduk.
0.015 seviyelerinden alım yapmıştım. Baya içerdeyim.
Sizce tekrar toparlaması ne kadar zaman alır yada toparlar mı?

Selamlar, kendimce yüklü bir yatırımım bulunuyor. Başkalarının aklına uyduk kazara almış olduk.
0.015 seviyelerinden alım yapmıştım. Baya içerdeyim.
Sizce tekrar toparlaması ne kadar zaman alır yada toparlar mı?
abi neden başkalarının ipi ile iş yapıyorsunuz ya valla market şuan bile iyi long ozisyonumdan para kazanmaya deavm eidyorum işi öğrenin bırakın şu fenomenleri

abi neden başkalarının ipi ile iş yapıyorsunuz ya valla market şuan bile iyi long ozisyonumdan para kazanmaya deavm eidyorum işi öğrenin bırakın şu fenomenleri
Teknik analiz vs. biliyorum aslında, hatta zamanında eğitim falan almıştım parayla, fakat arkadaşım ile elimize biraz para geçti, tl'de duruyordu. Dedik boş durmasın bir işe yarasın. Ne yapalım ne edelim kafamız da müsait değildi iş güç. Arkadaş adı lazım değil bir tane fenomen bozuntusundan hot'u duymuş işte 0.10cent olacak vs. zaten aynı eleman bitcoinin de şimdiye 100k olmasını bekliyordu...
Neyse dedik hani işimiz başımızdan aşkın, o zaman zaten btc 60k$ civarındaydı. Dedik zaten para lazım bari bir coinde dursun çıkarsa kâr ederiz falan.
Girdik kaldık öyle.

Teknik analiz vs. biliyorum aslında, hatta zamanında eğitim falan almıştım parayla, fakat arkadaşım ile elimize biraz para geçti, tl'de duruyordu. Dedik boş durmasın bir işe yarasın. Ne yapalım ne edelim kafamız da müsait değildi iş güç. Arkadaş adı lazım değil bir tane fenomen bozuntusundan hot'u duymuş işte 0.10cent olacak vs. zaten aynı eleman bitcoinin de şimdiye 100k olmasını bekliyordu...
Neyse dedik hani işimiz başımızdan aşkın, o zaman zaten btc 60k$ civarındaydı. Dedik zaten para lazım bari bir coinde dursun çıkarsa kâr ederiz falan.
Girdik kaldık öyle.
eğitim satın alınmaz. eğitim satan adam zaten bil ki bir iş yapamıyordur tradden para kazanan adam eğitim satmaz. ilk hatayı orda yapmışşsın

zamanında daha uçacak kaçacak dediler ancak hiç birini sallamadan ath yaptığı dönemde yaklaşık 100 x kar ile sattım sonrada bir daha kendisine hiç bulaşmadım. kendiniz araştırın arzına bakın nedir ne değildir ona göre alın slp de de millet aynısını yaptı. Okumadan araştırmadan almayın arkadaşlar.

İki hafta öncesine kadar beklentiler yukarı yöndeydi fakat şuan durum malum. Yatırım konusunca öneri alacağınız kişiler sıradan olmamalı. Konusunda daha uzman kişilerden bilgi alıp fayda sağlamak daha uygun olacağını düşünüyorum. Sizin durumunuzda birçok yatırımcı bulunuyor. Önümüzdeki bir iki hafta içersinde seyrin tamamen ters yönde olacağı konusunda görüşler oldukça fazla. Hep beraber bekleyip göreceğiz. Herkes gibi sonucu bende merakla bekliyorum.

Geçmiş olsun, Holo her gün sıralamada daha da geri düşen bir kripto. Yeni bir şeyleri yok, geliştirilmeye devam ediliyor mu bilmiyorum bile. Zaten hypelanmasının tek sebebi fiyatının düşük olmasıydı.

Selamlar. Yukarıda arkadaşların dediği gibi bazı hatalar yapmışsın; fakat insan işte; bazen boş bulunabiliyoruz. Geçmiş olsun demeyelim de Allah sabır versin diyelim. Kısa olmasa da bir süre sonra mutlaka düze çıkarsın.

Şu an tüm piyasa bunalımda. Dikkatli olmak gerek. HOT da bu bunalımdan nasibini alıyor. Zamanında iyi giden bir projeydi. Sonra duruldular. Bu yüzden de takipçi azalttılar. Hayırlısı diyelim.

Forum istatistikleri

Konular
13.738
Kullanıcılar
6.908
Son üye
sada
Geri