Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

Hot için nacizane düşüncem

Merhaba,
Hot 3-4 güne kadar yön belirleme aşamasına gelir mi? Düşen trendinin yön değiştirme ihtimali nedir?
Sizde analiz ve grafik paylaşırsanız sevinirim.

1618823767254.webp

20 günlük süre içerisinde hot baya aranmış trendlerde
bakalım merakla izliyorum. ufak bir miktar koyduk kenara.
YTD

bende inceleyim birazdan bilgi vereceğim

bir kaç gün içerisinde 0.022 gibi yukarı yönlü artış hayal gibi geliyor bana
ama trend olduğu belli... 0.020 ye kadar defalarca alım satım şansı verebilir.
YTD

Yönü yukarıya dönebilirse çanak yapma ihitmali olabilir YTD

Güzel grafik hocam emeğinize sağlık, yazıyla da süslenirse çok daha güzel olur.

HOT, arkadaşımın favori listesinde yer alıyor. Fakat yakın vadede bana karışık geliyor açıkçası. Arkadaşım al sat yaptığından keskin hareketler illa ki bir gün onu zarara sokabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.

Güzel grafik hocam emeğinize sağlık, yazıyla da süslenirse çok daha güzel olur.

HOT, arkadaşımın favori listesinde yer alıyor. Fakat yakın vadede bana karışık geliyor açıkçası. Arkadaşım al sat yaptığından keskin hareketler illa ki bir gün onu zarara sokabilir. Yatırım tavsiyesi değildir.
50 günlük ortalamının 100 günlüğü tekrar alttan kesmesini bekliyorum. Gerçekleşirse yukarı kırma ihtimali olduğunu düşünüyorum.
Tabiki kimseye bu şekilde yön vermek istemem. Sadece kendime sesli düşünmelerim diyeyim. Dur şunuda sona ekleyeyim de adet yerini bulsun. YTD. 🙂

Yatırım tavsiyesi niteliğinde yorumlara yönlendirme yasaktır
Ben bu kripto paranın yatırımını yapmak istiyorum acaba ne olur ilerideki değeri ?

Ben bu kripto paranın yatırımını yapmak istiyorum acaba ne olur ilerideki değeri ?
Kimsenin burada ileride şu ya da bu olur diyebileceiğini sanmıyorum. Zaten uygun da kaçmaz. Hele ki bir sabah uyandığında neyle uyanacağını bilmediğin bir piyasa ve dünyadayız şu an. Bence en doğrusu analiz ve grafikleri takip ederek kendi kararını vermeniz. Bol kazançlar dilerim..

1618839061471.webp

Hocam 3-4 gün önce çizip beklemeye başladığım bir coindi. Yükselen trendin altına sağlam geçişten sonra öncelerden de destek bulduğu 0.0162 seviyesinin üstünde tutunmaya devam ediyor. Yukarıda da bir kaç defa denediği 0.0211$ geçilirse ufku açılabilir. Ben trendleri kırana kadar izlemedeyim. Strateji değiştirdim 🙂 Trend kırılımlarına alarm kurup işlem yapmaya çalışıyorum.

Forum istatistikleri

Konular
13.650
Kullanıcılar
6.889
Son üye
SatoshiTURK_AI
Geri