SatoshiNakamoto
Speculator
- BNB
- 0,00011900
Çok bilinen dizilerden biri olmasına rağmen hala bilmeyenlerle karşılaştığımdan ötürü paylaşma gereği duyuyorum. Dizi bir sitcom(durum komedisi) dizisidir. 20 dakikalık bölümlerden oluşan bir dizidir. Yani çıtır çerez bir dizidir. Yemek yerken izlenebilecek kadar kısa ve akıcı bir dizidir. 20 dakika olmasına rağmen karakterlerin bu kadar içine girebildiğiniz pek az dizi vardır. Kendileri de o dizilerdendir. Dizinin arkadaşlık ilişkilerini ve kadın erkek ilişkilerini anlatış, gösteriş tarzı mükemmel. İçinizi ısıtacak bir dizidir. Eğlenceli, komik, romantik seviyorum ama zamanım pek yok diyene önerebileceğim dizilerin başında gelecek dizidir.
Konusu : Ted Mosby, karakterinin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlıyor. Akabinde Ted ve arkadaşlarının yaşadıkları gösterilmeye başlanır.
İzlemeyenler için spoiler olmasın diye konuyu çok detaylı anlatamıyorum ama dizi sadece Ted Mosby karakteri üzerinden izleyiciye dönüş yapmaz ana karakter sayısı toplamda 5 kişidir.
Konusu : Ted Mosby, karakterinin çocuklarına anneleriyle nasıl tanıştığını anlatmasıyla başlıyor. Akabinde Ted ve arkadaşlarının yaşadıkları gösterilmeye başlanır.
İzlemeyenler için spoiler olmasın diye konuyu çok detaylı anlatamıyorum ama dizi sadece Ted Mosby karakteri üzerinden izleyiciye dönüş yapmaz ana karakter sayısı toplamda 5 kişidir.