Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

IC ENTERRA Halka Arzı

Theleoncoin

Whale
Moderatör
GJOLYOEXcAIjeby.webp

SPK tarafından yayınlanan haftalık bülten ile IN ENTERRA halka arz onayı alan yeni şirket oldu. IC ENTERRA yenilebilir enerji ve sürdürülebilir enerji sistemleri üzerine faaliyet göstermektedir. Türkiyenin farklı bölgelerinde şirketin hidrolektrik santralleri ve güneş enerji sistemleri bulunmaktadır. Bunun yanında yatırımı devam eden güneş enerji santralleri ile rüzgar enerjisi santralleride bulunmaktadır. Çağımızın en büyük ihtiyaçlarından birisi olan enerji alanında faaliyet göstermesi şirketin önemini biraz daha artırmaktadır.

SPK bülteninde yer alan taslak izahname bilgileri;

• Bist kodu: #ENTRA
  • Lot Adedi: 369.565.717 Lot
  • Fiyat: 10 TL
  • Arz Büyüklüğü: 3.6 Milyar TL
  • Dağıtım Şekli: Bireysele eşit dağıtım
Halka Arz Geliri Kullanım Alanları
  • %50-60 Yenilenebilir Enerji Santralleri Yatırımı
  • %20-30 Depolamalı Rüzgar ve Güneş Enerjisi Yatırımları
  • %8-15 Erzin GES Projesi
  • %8-15 Bağıştaş GES Projesi
Borç ödemesi olmayan fon kullanımı uzun süredir görmediğimiz bir kullanım şekli tebrik ediyorum. Halka arz için Ak Yatırım, Ziraat Yatırım ve İş yatırım konsorsiyum liderleri olarak dikkat çekmektedir.

Not: Yatırım tavsiyesi içermemektedir. Bilgilendirme amaçlıdır.

27 martta talep toplama başlayacak 3 gün sürecek katılım endeksine uygun değil olarak açıklandı bu yüzden 1000 TL talep edilmesi yeterli olur diye düşünüyorum güzel bir kar bırakmasını bekliyorum YTD

Forum istatistikleri

Konular
13.635
Kullanıcılar
6.886
Son üye
Geldimgeldimpatlama
Geri