Gknacr
Expert
- BNB
- 0,00019050
Uzun süredir ilgimi çeken ve araştırmalar yaptığım NFT sektörüne, an itibari ile giriş yapmış bulunmaktayım.
Uzun süren araştırmalar sonucu oluşturduğum ve Opensea platformunda ücretsiz satışa sunduğum NFT kartlar umarım yatırımcılar tarafından yeterli ilgiyi görür diyerek koleksiyonumu sizlerle paylaşıyorum.
NFT koleksiyonumu incelemek ve satın almak isteyen arkadaşlar;
https://opensea.io/UniqueNFTCards
adresinden inceleyebilir.
Koleksiyonda ki NFT kartları ETH gas fee ücretinin yüksek olması sebebi ile Polygon ağında oluşturdum. İlerleyen zamanlarda gas fee ücretlerinin düşmesi durumunda veya buradan yapacağım satışlara göre, bir koleksiyonumu da ETH ağında oluşturmayı planlıyorum.
Bu koleksiyon bir başlangıçtı ve ileride çok daha iyilerini üretmeyi planlıyorum. Umarım bu planımda başarılı olurum.
Satış ve diğer gelişmeleri fırsat buldukça buradan sizlerle paylaşacağım.
Merak edenler için Opensea platformunda nasıl NFT satışı yapılır konusu ile ilgili bir rehber hazılrıyorum. Bu rehberi de kısa süre içinde sizlerle paylaşacağım.
EDİT
Bahsettiğim rehberi hazırladım ve
https://opensea.io/UniqueNFTCards
adresinden inceleyebilir.
Koleksiyonda ki NFT kartları ETH gas fee ücretinin yüksek olması sebebi ile Polygon ağında oluşturdum. İlerleyen zamanlarda gas fee ücretlerinin düşmesi durumunda veya buradan yapacağım satışlara göre, bir koleksiyonumu da ETH ağında oluşturmayı planlıyorum.
Bu koleksiyon bir başlangıçtı ve ileride çok daha iyilerini üretmeyi planlıyorum. Umarım bu planımda başarılı olurum.
Satış ve diğer gelişmeleri fırsat buldukça buradan sizlerle paylaşacağım.
Merak edenler için Opensea platformunda nasıl NFT satışı yapılır konusu ile ilgili bir rehber hazılrıyorum. Bu rehberi de kısa süre içinde sizlerle paylaşacağım.
EDİT
Bahsettiğim rehberi hazırladım ve
başlığı ile yayınladım arkadaşlar. Herkese bu renkli dünyada başarılar dilerim 🙂
Koleksiyonumu ziyaret eden ve destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Koleksiyonumu ziyaret eden ve destek olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleme: