Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

Blockchain dünyasının Türkçe Wikipedia'sına hoş geldiniz!

Hemen ücretsiz üye olun ve kayıt olduğunuz anda coin kazanmaya başlayın. Kendi konularınızı paylaşın, diğer üyelerle etkileşim kurun ve dilediğiniz zaman coinlerinizi çekin.

Katılmak için şimdi harekete geçin!

IMF'nin Dijital Para Anketi

cryptocurrency-3409641_1920.webp

Coinkolik sitesinin haberine göre, IMF, dün akşam Twitter’da bir anket düzenleyerek kullanıcılara dijital para birimlerinin gerçek para olup olmadığına dair bir soru yöneltti.

Çevrimiçi bu ankete katılan 92.532 kullanıcının % 80’i soruya evet yanıtı verirken, geriye kalan % 20’lik kesim ise hayır cevabı verdi.

Sonuçlar kesin olmasa da, ankete katılanların büyük bir kısmı dijital paraların gerçekliğine inanıyor.

Ankete ilgi çekici yorum yapan kripto para topluluğu üyelerinden biri de VanEck’tin dijital varlık direktörü Gabor Gurbacs idi. Gurbacs, ankete yaptığı yorum da, itibari paraların gerçek olup olmadığına dair yeni bir çevrimiçi anket başlattı. Bu yeni ankete katılan 9.469 kişinin % 78.1’i hayır cevabı vererek ironik bir durum ortaya çıkardı.

Haklısınız sanırım. Haberi okurken benzer bir şey de ben düşündüm. Taraflı bir anket olmuş sanki. Daha geniş kitlelere hitap eden bir anket yapılsaydı daha sağlıklı veriler elde edilebilirdi.

Haklısınız sanırım. Haberi okurken benzer bir şey de ben düşündüm. Taraflı bir anket olmuş sanki. Daha geniş kitlelere hitap eden bir anket yapılsaydı daha sağlıklı veriler elde edilebilirdi.
Taraflı olmaması için sokağa inip sormak gerek hocam.

Forum istatistikleri

Konular
14.114
Kullanıcılar
7.071
Son üye
pckopatkral
Geri