Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İnternet sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haluk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Türk Telekom yalın internet kullanıyorum.2 yıllık sözleşmem geçen ay bitmiş fakat sözleşme yenilemeyi unuttuk. Gelen fatura bize bunu hatırlattı 🙂 Telekom bürosuna giderek sözleşmeyi yeniledik ve yaklaşık 10 gün oldu..

Sorun şu : Sözleşmeyi yenilediğimiz gün ve bugün dahil yaklaşık 10 gündür , saat 20-21 saatlerinde erişim hızı anormal derecede düşüyor.. Bu her gün aynı saatlerde başlıyor ve yaklaşık 1 saat sürüyor. Örnek foruma girmek istesem yaklaşık 2-3 dakika beklemem gerekiyor. Bilgisi olan varsa, bu nasıl bir sorun veya neden dolayı olabilir ?

Gün içinde benzer şeyleri ben de yaşıyorum. Genelde aynı saatlerde kopmalar oluyor. 4-5 gündür yaşamıyordum ancak tekrar başladı.
Şu saatlerde foruma girerken internetin oldukça yavaş olduğunu fark ettim.
Mevcut alt yapının yoğunluğu kaldıramadığını söylüyorlar. Pandemiden kaynaklanan bir durum.
Bir de siber pandemi diye bir kavram atıldı ortaya. Mevcut teknolojilerin dijital dünya için uygun olmadığını savunmak için bilerek internet ve elektrik hizmetlerinin sekteye uğratılacağını söylüyorlar. Her şeyi kapatıp, en baştan Blockchain teknolojisi üzerine inşa edelim diye bir öneride bulunma ihtimalleri varmış. Yani bu sistem yürümüyor, hadi yenisini yapalım. Yorum sizin. 🙂

Gün içinde benzer şeyleri ben de yaşıyorum. Genelde aynı saatlerde kopmalar oluyor. 4-5 gündür yaşamıyordum ancak tekrar başladı.
Şu saatlerde foruma girerken internetin oldukça yavaş olduğunu fark ettim.
Mevcut alt yapının yoğunluğu kaldıramadığını söylüyorlar. Pandemiden kaynaklanan bir durum.
Bir de siber pandemi diye bir kavram atıldı ortaya. Mevcut teknolojilerin dijital dünya için uygun olmadığını savunmak için bilerek internet ve elektrik hizmetlerinin sekteye uğratılacağını söylüyorlar. Her şeyi kapatıp, en baştan Blockchain teknolojisi üzerine inşa edelim diye bir öneride bulunma ihtimalleri varmış. Yani bu sistem yürümüyor, hadi yenisini yapalım. Yorum sizin. 🙂
Bu öneri ihtimali nerede konuşuldu hocam? Olsa çok harika olmaz mı? Bir ara kullanılan elektriğin fazlasını blockchain üzerinden komşularla paylaşabileceği gibi bir şeyler okumuştum...

bende aynı sorunu yaşıyorum bazen çok hissedilir derecede düşüyor hız. #turktelekom

Dünyanın gizli gündemini takip eden bazı stratejist ve akademisyenler var. Onlardan dinledim diyebilirim. Bu uzun bir süreç. Parça parça kesintiler yaşanacak. Bir süre sonra periyodik hale gelecek bu kesintiler. Blockchain'in çok da hayırlı bir buluş olmadığını savunuyor bu adamlar. Bu teknolojiyi ortaya atanların amaçlarının çok da hayırlı olmadığını iddia ediyorlar. Ancak akıllı davranılırsa insanlık yararına da kullanılabileceğini vurguluyorlar. Bu tür tartışmalara televizyonda ya da Youtube'da rastlamış olabilirsiniz.

valla abiler Allah bu internetten bela vermiş bize adamlar altyapı çalışması yapıyoruz ediyoruz diye bağlantının içine? lar
pandemi sürecinde herkes internet kullanmaya başlayınca alt yapıda tam bir yıkım oldu. adamlar yeni aboneliklerde 24 ay süre veriyor yani 3 vakte kadar bağlantımız gelir

Forum istatistikleri

Konular
13.666
Kullanıcılar
6.893
Son üye
Byldozer
Geri