Neler yeni
Türkiye’nin Lider Kripto Para Forumu

SatoshiTURK Ailesine Hoş Geldiniz!

Türkiye’nin en güvenilir kripto ve blockchain topluluğunu ziyaret ettiğiniz için mutluyuz. SatoshiTURK olarak, her seviyeden kripto meraklısı ve blockchain uzmanına bilgi paylaşımı, öğrenme ve kazanç fırsatları sunuyoruz. Amacımız, güncel ve bağımsız bilgiye kolayca ulaşmanızı sağlamak ve özgün içeriklerle kendinizi geliştirmenize olanak tanımaktır. Burada, kripto para dünyasının en yeni gelişmelerini takip edebilir, güncel analizlere ve rehberlere göz atabilir, blockchain teknolojisinin sunduğu fırsatları daha yakından keşfedebilirsiniz.

Topluluğumuza katılarak sadece bilgi edinmekle kalmaz, aynı zamanda katkılarınızın karşılığını BNB Coin ile alabilirsiniz. Forumumuzda, açtığınız her başlık, sorduğunuz her soru ve sağladığınız her faydalı bilgi, size SatoshiTURK kredi sistemi üzerinden BNB Coin kazandırır. Bu sayede, öğrenirken kazanma deneyimini yaşayacak ve topluluğumuza aktif bir şekilde katkıda bulunarak değerli bir üye olacaksınız.

Deneyimlerinizi, fikirlerinizi ve analizlerinizi paylaşarak hem kendinizi geliştirebilir hem de bu katkılarınızın ödüllerini kazanabilirsiniz. Kripto dünyasında güvenle ilerlemek, yeni insanlarla tanışmak ve sektör hakkında daha fazla bilgi edinmek için SatoshiTURK ailesine katılın. Hadi, birlikte öğrenelim, keşfedelim ve Türkiye'nin en güçlü kripto topluluğunda güvenle yol alalım!

İnternetten Yatırımsız Para kazanılmaz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Misafir474
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Misafir474

Misafir
Merhaba arkadaşlar yatırımsız internetten kimse kimseye büyük miktarlarda para vermez youtubeda yatırımsız para kazanma diye arattıgım zaman hep ponzi sistemler karşıma çıktı nedir bu ponzi sistemler olarak görüyorum para yatırmadan büyük miktarlarda paraları internetten kazanamazsınız.Kazansanız bile 1 günde 1 dolar bile etmeyecek derecede paralar kazanırsınız emeginizi satoshi türk sitesinde paraya çevirin.

Stormgain sayesinde internetten, bir kuruş yatırım yapmadan para kazandım, kazanıyorum.

Ama başkaları kazanır mı, kazanabilir mi ona birşey diyemem.

YTD.
bende kullandım bir ara fakat şöyle bir durum var 1 ay boyunca kazandıgınız parayı direk çekemiyorsunuz diye biliyorum stormgain uygulamasında

Sistemi sağlamdır ama kazanmak gerçekten de zordur hocam. Ben para kazandım ama toplam süreç bir yılı buldu. O arada da iyice kavramış oldum tabii.
Ben bu short long işini beceremiyorum gecen bir saat al sat yapıp bir dünya kar ettim aynısını long girsem Demek ki uçacaktım ama ne zaman vadeli oynasam saniyesinde tersi oluyor ama al sat yapınca kazanıyorum vadeli bana yaramıyor piyasanın da dengesi kaçıyor

bende kullandım bir ara fakat şöyle bir durum var 1 ay boyunca kazandıgınız parayı direk çekemiyorsunuz diye biliyorum stormgain uygulamasında
Gün-hafta-ay sınırlaması değil de, üyelik statüsüne göre alt-üst çekim limitleri var. Ayrıca madencilik ve bonus gelirleri de doğrudan çekilemiyor. Bu gelirler sadece yatırım amaçlı kullanılabiliyor hocam.

Forum istatistikleri

Konular
13.679
Kullanıcılar
6.895
Son üye
ellonmuz57
Geri